جدیدترین علائم کرونا؛ از درد شکم تا کهیر

به گزارش بازی های اندروید، رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در حال حاضر علائم گوارشی مانند اسهال و درد شکم، استفراغ، علائم پوستی کهیر، درد شدید نواحی قلب و علائم مغزی مانند سکته مغزی از بعضی علائم جدید این بیماری است.

جدیدترین علائم کرونا؛ از درد شکم تا کهیر

پیغام طبرسی، رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران، گفت: متاسفانه تعداد بیماران بستری بیشتر از تعداد بیماران ترخیصی شده است و در حال حاضر مقداری با کمبود تخت در سطح شهر تهران روبرو شده ایم و دلیل این کمبود برگشتن تخت های مخصوص بیماران کووید19 به تخت های عادی در بیمارستان ها و همینطور افزایش تعداد بیماران در چند روز اخیر است؛ همین کمیود تخت باعث شده تا متاسفانه نتوانیم قادر به بسترى تعدادى از آن ها باشیم.

وی از آمار پذیرش بچه ها در این بیمارستان، گفت: ابتلا در بچه ها مشاهده مى گردد، اما تعداد بچه ها مبتلا کم است و بیشترین تعداد مبتلایان افراد مسن و کسانى هستند که ریزفاکتورهاى ابتلا را دارند که بسترى مى شوند که این موضوع بسیار ناراحت و نگران نماینده است؛ چراکه هم مرگ و میر در بین این افراد بسیار بالاست و هم برخورد با این بیماران سخت تر است؛ چون بیماری زمینه ای متعددى دارند که این موضوع کار کردن و مدیریت درمان را بسیار سخت خواهد نمود.

رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص تغییر آمار مبتلایان، توضیح داد: به دلیل رعایت نکردن فاصله گذارى فیزیکى مردم و رفتن به مهمانی ها و برگشت به روال عادی زندگی، متاسفانه آمار روز به روز در حال افزایش است.

طبرسی با اشاره به تغییر علائم جدید کرونا، گفت: علائم تقریبا همان علائم قبلى است، اما، چون بعضى از آن ها شناسایى نشده بود با آن روبرو نشده بودیم؛ در حال حاضر علائم گوارشی مانند اسهال و درد شکم استفراغ، علائم پوستی کهیر، علائم قلبی، سکته قلبی و درد شدید نواحی قلب و علائم مغزی مانند سکته مغزی از بعضی علائم جدید این بیماری است.

وی در پاسخ به نظر استاندار تهران در خصوص شرایط زرد و سفید شهر تهران، گفت: از نظر ما تهران در شرایط قرمز واقع شده است؛ چراکه ما در تهران از شهرستان ها از جمله کرمانشاه، سیستان و بلوچستان شهرهاى شمالى تعداد مراحعین مبتلا به کووید بسیار بالاست و همین مراجعه از شهرستا ها موج مریضی ایجاد مى کند که همین موضوع خود باعث افزایش تعداد مبتلا می گردد.

رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص پیغامی که در صفحات مجازی در خصوص ابتلا به کرونا در فصل تابستان نسبت به پاییز بهتر است، اعلام کرد: این یک رویکرد است و بعضی کشور ها رویکرد های متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال کشور سوئد بر این عقیده بود که قرنطینه نداشته باشند و همه مبتلا شوند و فقط افراد پرخطر به بیرون از منزل نیایند و دلیل اتخاذ این رویکرد این بود که در کشورى مانند سوئد 40 تا 50 درصد از افراد تنها زندگى مى نمایند.

طبرسی افزود: اگر این رویکرد را در ایران انجام دهیم تا انتها مهر حدود 80 هزار مرگ خواهیم داشت؛ اگر این موضوع را قبول مى کنیم این کار ساده است و قابل قبول و قبول کردن این رویکرد به این معناست؛ آیا هر کدام از ما حاضریم که عزیزان مان را از دست بدهیم؟ قطعا نه؛ پس در کشور ما به دلیل نبود شرایط و امکانات این کار اصلا انجام شدنی نیست و بنده هم با این رویکرد موافق نیستم.

وی از ابتلای دوباره کسانی که قبلا دچار کرونا شده اند، گفت: تا الان موارد ابتلای مجدد بسیار کم بوده است، ولی باتوجه به مطالعاتی که صورت گرفته است حتی کسانی که در اوایل شیوع کرونا یعنی اسفندماه مبتلا شده اند آنتی بادی آن ها قابل دی تک در خون نیست و آنتى بادى افراد مبتلا باعث حفاظت آن ها از ابتلاى مجدد نشده و امکان ابتلای دوباره آن ها وجود دارد.

رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به داروی آزیترومایسین که برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشورى استفاده می گردد اشاره نمود و گفت:، چون داروی خاصی برای این بیماری، به خصوص برای بیماران سرپایی هنوز وجود ندارد و دلیل تجویز و تاثیر ضدالتهابى آزیترومایسین مدنظر است نه آنتى بیوتیکى آن؛ همه ما منتظر اطلاعات مطالعه بزرگى درباره آزیترومایسین هستیم که در انگلیس بر روى پنج هزار نفر صورت گرفته است و به احتمال زیاد تا دو سه هفته آینده منتشر خواهد.

طیرسی در خصوص تجویز داروی بیماران مبتلا به کرونا در ایران، گفت: برای بیماران سرپایی داروى خاصى نداریم؛ در واقع به بیمارانى که حال مساعدتری دارند به طور قطعی نمى توان دارویی تجویز کرد و معمولاً استراحت کافی و نوشیدن فراوان مایعات را توصیه می کنیم.

وی متذکر شد: افرادی که اکسیژن خون آن ها 93-94درصد باشد و میزان تب شان خیلی بالا نباشد را توصیه به در منزل ماندن می کنیم. داروی اینتفرون و دارو های ضد ویروسی دیگرى که در حال مطالعه است و اگر مورد تایید قرار بگیرند جزو دستورالعمل درمان کشورى اضافه خواهد شد.

رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به تجویز دگزامتازون که این روز ها بحث درباره آن زیاد است، اشاره نمود و گفت: باید توجه داشت که این دارو در شرایط خاص و برای بیمارانی اثربخش است که افت اکسیژن دارند؛ در غیر این صورت برای بیمار عوارض خواهد داشت؛ بنابراین توصیه مى کنم افراد از تجویز خودسرانه آن براى خود و اطرافیان جدا خوددارى نمایند.

منبع: فرارو
انتشار: 3 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 604

به "جدیدترین علائم کرونا؛ از درد شکم تا کهیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جدیدترین علائم کرونا؛ از درد شکم تا کهیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید