طراحی و بازسازی داخلی استودیو ام اچ چین

به گزارش بازی های اندروید، در ادامه مقالات بازسازی ساختمان در دنیای معماری در این مقاله در شرکت طراحی و دکوراسیون داخلی خبرنگاران قصد داریم دکوراسیون اداری یکی دیگر از طراحی داخلی اداری که در سال 2018 ، در گوانجو چین طراحی شده است را آنالیز کنیم .

طراحی و بازسازی داخلی استودیو ام اچ چین

جهت دریافت خدمات هزینه بازسازی منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.

این دفتر به مساحت 250 متر مربع و در دو طبقه طراحی شده است .

این کارخانه قدیمی پس از بازسازی و تعمیرات ساختمان امروز به دفتر جدید استودیو MH تبدیل شده است . وقتی بازدید نمایندگان وارد این دفتر میشوند میتوانند سالها تغییر و تحول را از کارخانه تا تبدیل شدن به این استودیو را مشاهده نمایند . لکه های آبی که برای یاد آوری حال و هوای گذشته این ساختمان در برخی از قسمت ها بر روی دیوار ها باقی مانده است . ذره های نوری که توسط سوراخ های اطراف سایه بان پیش بینی شده اند ، بازی نور و سایه را بین تیر ها و ستون ها انجام میدهد و همه این ها باعث میگردد حافظه تاریخی این مکان بیدار گردد و نشاط جدیدی را به ساختمان وارد کند و اجازه دهد این فرایند ادامه یابد و رشد کند.

طرح جدید با الگوی فضایی اصلی مطابقت دارد . هنگام وارد شدن به فضا بیننده با سنگ فرش های تراورتن مشکی و سفید که حالتی دعوت نماینده ایجاد میکند ، روبرو میگردد . هم چنین از ایده های این ساختمان پله سوراخ دار فلزی است که از دو طرف به وسیله صفحه های مشبک فلزی بسته شده است و با جایگیری مناسب نور های مصنوعی میتوان طرح جالبی را بر روی این پله فلزی تعریف کرد و بیننده را مجذوب این ایده کند . که این پله در طبقه اول به یک پل فلزی وصل میگردد که این پل فلزی مشبک به اتاق کنفرانس و جلسات میرسد .

این صفحه های فلزی عنصر اصلی این دکوراسیون اداری هستند و بیننده در هر کجای این ساختمان میتواند نمونه ای از آن را مشاهده کند .قفسه های مشبک فلزی که به عنوان کتابخانه از آن استفاده میگردد و به راحتی قابل چرخش و جابجایی هستند و میتواند فضاها را تقسیم بندی کند. این قفسه ها در بین ستون ها قرار گرفته اند و بخش فضای کاری جمعی را با فضای اجتماعی جدا میکند و با چرخش این قفسه ها میتوان این فضا ها را در هم ادغام کرد.

این شبکه های فلزی مشبک ویژگی های صنعتی گذشته این کارخانه قدیمی را بیان مینمایند و معمار با این کار خواسته است به این کارخانه قدیمی ادای احترام کند .

هم چنین سوراخ کردن این صفحه ها برای سبک کردن این فضا استفاده میگردد .

از همه مهم تر پس از تاریک شدن هوا و روشن شدن چراغ ها در داخل این استودیو عبور نور از این صفحه های سوراخ دار یک فضای رویایی از نور و سایه بر روی زمین و دیوار ایجاد میکند .

متریال این استودیو نیز در هماهنگی کامل با الگوی فضایی پروژه است .استفاده از سنگ های تراورتن سیاه با لکه های سفید هارمونی جذابی را در کنار صفحه های فلزی مشبک ایجاد نموده اند . هم چنین دیوار های سفید پتینه کاری شده ضمن حفظ متریال سابق کارخانه ، فضا را ملایم تر نموده است .

در طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه که در طبقه همکف قرار گرفته است این صفحه های فلزی مشبک برای طرح اصلی کابینت ها به کار رفته است و استفاده از سنگ مرمر سفید برای پیشخوان آشپزخانه و میز غذاخوری که در این قسمت قرار گرفته است ترکیبی زیبا از رنگ سیاه و سفید را برای این فضا به وجود آورده است .

استفاده از چراغ های تکی که از سقف آویزان است و به صورت متعدد بصورت طولی در کنار یکدیگر قرار دارند ، فضا را خوبی توانسته است روشن و گرم نگه دارد .

منبع: هیرادانا
انتشار: 11 مهر 1399 بروزرسانی: 11 مهر 1399 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 684

به "طراحی و بازسازی داخلی استودیو ام اچ چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی و بازسازی داخلی استودیو ام اچ چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید