این خوراکی ها را خام نخورید!
به گزارش بازی های اندروید، خام گیاه خواری شاید دارای ارزش غذایی باشد، اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آنها، باعث افزایش ارزش غذایی شان می گردد.
به گزارش readersdigest، برای پخت بیشتر سبزیجات، توصیه ها بر این است که آن ها را بخارپز یا با چربی هایی مانند روغن کتان، روغن زیتون و ... طبخ کنید. اضافه کردن چربی های سالم به این سبزیجات، جذب ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن ها را در بدن چند برابر می نماید:
گوجه فرنگی:
اگر می خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی که یک آنتی اکسیدان با خواص ضد التهابی است، استفاده کنید، آن را بپزید. شما در هنگام مصرف گوجه فرنگی به صورت خام فقط 4 درصد از لیکوپن آن را به بدن می رسانید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته به راحتی جذب بدن می گردد.
هویج:
سطوح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ می گردد، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می یابد.
اسفناج:
حجم اسفناج با پخته شدن کاهش می یابد و شما می توانید اندازه بیشتری از آن را بخورید. اسفناج بعلاوه دارای اسید فولیک است که به تقویت سیستم عصبی یاری می نماید. سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ می گردد.
مارچوبه:
اگر می خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید. تقریبا مانند گوجه فرنگی، مارچوبه دارای دیواره های ضخیم سلولی است که باید از طریق گرما تجزیه گردد. در این صورت تمام مواد مغذی سالم آن جذب بدن می شوند.
کدو حلوایی:
جذب آنتی اکسیدان ها و بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی با پخته شدن آن بیشتر می گردد.
بروکلی:
بروکلی جزو خانواده کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. بعلاوه بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است.
این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد. برترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می گردد.
منبع: فرارو