طراحی و فراوری دستگاه های فرابنفش پرتابل و ضدعفونی کننده خانگی توسط محققان ایرانی

به گزارش بازی های اندروید، محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی و فراوری دو محصول برای ضدعفونی اشیاء، فراوری روزانه قریب به 40 هزار ماسک بهداشتی و 100 عدد گان بیمارستانی، توانمندی های فنی و تخصصی خود در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا را به منصه ظهور رساندند.

طراحی و فراوری دستگاه های فرابنفش پرتابل و ضدعفونی کننده خانگی توسط محققان ایرانی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمدجواد براتی مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اقدامات دانش بنیان گسترده، مؤثر و سازنده محققان این دانشگاه پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: این اقدامات در راستای مسئولیت اجتماعی این دانشگاه، پشتیبانی از فعالیت های ارزنده مجموعه بهداشت و درمان کشور و نیز حفظ و ارتقاء سلامت و آرامش روانی جامعه در حال اجرا است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به فراوریات دانش بنیان پژوهشگران این دانشگاه در این عرصه، گفت: محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه کوشش ها به منظور مقابله با شیوع بیماری کرونا و پیشگیری از انتقال این ویروس، دستگاه های ارزشمندی را به منظور گندزدایی و ضدعفونی نمودن اشیاء مختلف ساخته و به فراوری انبوه رسانده اند.

وی افزود: دستگاه ضدعفونی کننده خانگی با بهره گیری از پرتو فرابنفش و نیز دستگاه فرابنفش پرتابل با استفاده از فناوری های نوین، دو محصول ارزشمندی است که به طور مجزا و توسط محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شده است.

براتی افزود: در مهم ترین اقدام و در یک تعامل بسیار خوب میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت فولاد مبارکه و با سرمایه گذاری این صنعت، یکی از عظیم ترین و پیشرفته ترین خطوط فراوری ماسک های استاندارد N95 کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال راه اندازی است.

وی به ویژگی های ویژه این خط فراوری ماسک اشاره نمود و گفت: فراوری روزانه بالغ بر 20 هزار ماسک استاندارد پنج لایه و شش لایه N95 با بالاترین کیفیت، فراوری محصول در محیط کاملاً تمیز و ایزوله و بهره گیری از سیستم مکانیزه و سطح اتوماسیون بالا، از جمله خصوصیات شاخص این خط فراوری است.

براتی، توضیح داد: کل فرآیند طراحی و ایجاد این خط فراوری پیشرفته توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان و با موضوع بنیاد حامیان این دانشگاه به انجام رسیده و پیش بینی می گردد که حداکثر تا انتها فروردین ماه به بهره برداری کامل برسد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان به کوشش های دیگر متخصصان این دانشگاه در حوزه فراوری ماسک های استاندارد بهداشتی اشاره نمود و افزود: به همّت متخصصان پژوهشکده های نانوفناوری و زیست فناوری این دانشگاه در شرکت نانوزیست صنعت اهورا که از جمله شرکت های دانش بنیان رویشی دانشگاه صنعتی اصفهان است، خط فراوری پارچه های نانو منطبق با استاندارد N95 طراحی، ساخته و راه اندازی گشت.

وی ادامه داد: این خط فراوری نیز به طور روزانه، پارچه های استاندارد به منظور فراوری بیش از 15 هزار ماسک نانو را فرآوری و فراوری می کند.

براتی، همّت اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در فراوری ماسک های تنفسی را از دیگر کوشش های محققان این دانشگاه در عرصه حمایت از بهداشت و سلامت جامعه برشمرد و اعلام کرد: از نخستین روزهای شیوع کرونا در اسفندماه سال گذشته و با همکاری نزدیک شرکت ماهوت اصفهان و شرکت الیاف توانمند صنعتی اصفهان که از دیگر شرکت های رویشی این دانشگاه است، روزانه بیش از 3 هزار و 500 ماسک سه لایه مطابق با استانداردهای بهداشتی درحال فراوری است.

وی به کوشش های ارزنده دانشجویان در انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی نساجی این دانشگاه به منظور فراوری گان های استریل جهت ارائه به کادر درمانی کشور اشاره نمود و افزود: به همّت این دسته از دانشجویان و با همکاری خودجوش تعدادی از دانشجویان داوطلب، روزانه بیش از 100 عدد لباس استریل بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان فراوری می گردد.

براتی افزود: این محصولات نیز که با تأیید معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت فراوری می گردد، از ابتدای امسال و با همکاری بیش از 20 تن از دانشجویان، در یکی از کارگاه های دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال فراوری است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، فراوری بیش از هزار بسته محلول ضدعفونی کننده توسط گروه های دانشجویی در حوزه معاونت فرهنگی این دانشگاه، توزیع ماسک، دستکش و محلول های ضدعفونی کننده در تعدادی از مناطق محروم استان و همیاری با گروه های جهادی فعال در حوزه سلامت در اصفهان را نیز از جمله اقدامات دانشجویی در حوزه مسئولیت های اجتماعی دانشگاهیان در این بحران اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 30 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 415

به "طراحی و فراوری دستگاه های فرابنفش پرتابل و ضدعفونی کننده خانگی توسط محققان ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی و فراوری دستگاه های فرابنفش پرتابل و ضدعفونی کننده خانگی توسط محققان ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید