فر کامبی چیست و چه مشخصاتی دارد؟
به گزارش بازی های اندروید، یک فر کامبی از 3 حالت پخت یعنی: بخار، همرفت و ترکیبی برای انجام تمام عملکردهای مختلف در زرادخانه خود استفاده می نماید.
با خواندن این مقاله در خصوص ویژگی های فر کامبی، می آموزید که چگونه می توانید به صرفه جویی در هزینه های نیروی کار و افزایش بهره وری یاری کنید.
نکات کلیدی
- فر کامبی یک فر پخت ترکیبی است که از 3 روش پخت در یک دستگاه استفاده می نماید.
- فرهای کامبی می توانند همزمان 3 غذا را با هم بپزند.
- فر ترکیبی تجاری خود را هر 6 ماه یک بار سرویس کنید.
- فیلتر آب خود را هر 3 تا 6 ماه یک بار بسته به استفاده از فر تعویض کنید.
فر کامبی چیست؟
یک فر پخت ترکیبی از 3 روش پخت در یک دستگاه استفاده می نماید، که عبارتند از: همرفت، بخار و ترکیبی (ترکیبی از بخار و همرفت)
1. همرفت
همرفت یا گردش گرمای خشک را می توان برای پخت نان یا کباب گوشت استفاده کرد. هوای داغ مانند اجاق همرفتی به اطراف حفره فر وارد می گردد و حرارت خشکی ایجاد می نماید که غذاها را قهوه ای می نماید.
بعلاوه رطوبت را در فرآیند پخت از بین می برد. این یک انتخاب عالی برای پخت، سرخ کردن در فر و برشته کردن غذاهایی مانند پیتزا، کلوچه و سیب زمینی سرخ نموده است.
نصب و تعمیر فر برقی و گازی را به کارشناسان خبره خبرنگاران بسپارید.
- سرویس فر برقی و گازی
- باز و بسته کردن المنت
- سرویس اجاق برقی
- تنظیم ولوم و هوای فر
- تعویض سیم ترموکوپل
نصب و تعمیر فر برقی و گازی را به کارشناسان خبره خبرنگاران بسپارید.
- سرویس فر برقی و گازی
- باز و بسته کردن المنت
- سرویس اجاق برقی
- تنظیم ولوم و هوای فر
- تعویض سیم ترموکوپل
2. بخار
عملکرد بخار برای بخار پز کردن ماهی، برنج و سبزیجات استفاده می گردد، تا بافتی عالی داشته باشند.
حالت بخار پز فر ترکیبی، از بخار برای ایجاد گرمای مرطوب استفاده می نماید که باعث آبدار نگه داشتن محصولات در طول فرآیند پخت و پز می گردد.
برای بخار پز کردن و پختن سبزیجات و غذاهای دریایی ایده آل است.
3. ترکیبی
هنگام استفاده از عملکرد ترکیبی، 2 عملکرد بخار و همرفت با هم کار می نمایند. این موضوع سبب می گردد تا بافت غذا مرطوب، خوش طعم و تازه باشد.
هوای داغ و بخار برای پخت غذا بدون از دست دادن رطوبت ترکیب می شوند. زمانی که می خواهید غذاها را خورش یا آب پز کنید، این یک انتخاب عالی است.
گوشت ها و سبزیجات لطیف و آبدار می شوند. با خاصیت قهوه ای شدن که در فرایند همرفتی ایجاد می گردد، نان های خاصی را نیز می توان در این حالت پخت. بعلاوه در این حالت بخار به ایجاد یک پوسته سفت روی نان یاری می نماید .
مشخصات فر کامبی چیست؟
فرهای ترکیبی یک سرمایه گذاری عالی و بزرگ در سیستم پخت و پز و آشپزخانه شما هستند. هنگامی که هزینه این فرها با هزینه تمام شده کل تجهیزات شما مقایسه می گردد، خرید آن ها واقعا ارزش دارد.
این وسیله همه کاره به دلایل زیر سرمایه گذاری هوشمندانه ای محسوب می گردد:
1. متراکم کردن خط آشپزی: یک فر ترکیبی می تواند به راحتی برای بخارپز و اجاق همرفتی مورد استفاده قرار بگیرد.
برای مثال: زمانی که مورد استفاده قرار نمی گیرد می توان از آن به عنوان کابینت استفاده کرد. بعلاوه وقتی روی دماهای پایین تر تنظیم گردد، می تواند به عنوان آرام پز عمل کند.
بنابراین سرمایه گذاری اولیه روی یک فر کامبی ارزان تر از خرید چندین قطعه از تجهیزات آشپزی است.
2. با یک فر بیشتر بپزید: فرهای کامبی می توانند غذاها را برشته، بخارپز، دودی، آب پز، پخت معمولی، گرم و سرخ نمایند.
3. کنترل دقیق دما و رطوبت: این فرها دارای کنترل های دقیق در تنظیمات دما و بخار هستند تا کاملا سفارشی سازی شوند.
4. منوهای قابل برنامه ریزی: منوهای قابل برنامه ریزی به شما امکان می دهند تا دستورالعمل ها و حالت های آشپزی را در فر کامبی بارگذاری کنید.
بعلاوه می توانید به صورت دستی آن ها را وارد کنید. این قابلیت باعث می گردد تا دستورالعمل های پیچیده با تنظیمات بخار و همرفت، تنها به فشار چند دکمه تبدیل گردد.
5. افزایش بازده غذا: با استفاده از بخار و همرفت در دستورالعمل های خود می توانید طعم و مواد مغذی غذا را حفظ کنید.
این خود منجر به یک محصول نهایی باکیفیت تر می گردد. این قابلیت به ویژه برای انواع گوشت عالی است؛ زیرا رطوبت بخار از خشک شدن و چروک شدن گوشت ها جلوگیری می نماید و برش ها را نرم و آبدار نگه می دارد.
نگهداری از فر کامبی
- فر ترکیبی تجاری خود را هر 6 ماه یک بار سرویس کنید.
- مرتباً آنالیز کنید که صفحه تخلیه در جای خود باشد. بدون صفحه تخلیه، تکه هایی از مواد غذایی می توانند جمع شوند و خروجی شما را مسدود نمایند.
- برای آب بندی مناسب درب ها را تمیز و روغن کاری کنید. آبی که به کوره ترکیبی وارد می گردد باید همواره با یک سیستم فیلتراسیون تصفیه گردد.
این کار باعث کند شدن رسوب مواد معدنی در خطوط آب واحد می گردد. بعلاوه باعث کاهش رسوب بر روی واحدهای گرمایشی، پروب های آب و محفظه پخت و پز فر ترکیبی می گردد تا به کارایی هرچه بهتر آن یاری کند.
آب تمیزتر موجب بهبود طعم غذا می گردد.
- الزامات سازنده را آنالیز کنید تا سیستم فیلتراسیون مناسب برای فر ترکیبی خود را پیدا کنید.
فیلتر آب خود را هر 3 تا 6 ماه یک بار بسته به استفاده از فر تعویض کنید.
- همواره قبل از تمیز کردن دستورالعمل های سازنده را آنالیز کنید. در هر فر ترکیبی فرق دارد و دستورالعمل ها ممکن است از مدلی به مدل دیگر متفاوت باشد.
بیشتر فرهای ترکیبی دارای ویژگی های خود تمیزشونده هستند که از قرص یا مواد شوینده مایع استفاده می نمایند. حتماً راهنمای کاربر خود را آنالیز کنید.
از تجهیزات تمیز نماینده ساینده مانند: پشم فولادی و برس های سیمی برای تمیز کردن آن خود داری کنید. پروب مواد غذایی را به طور مکرر برای اقدامات بهداشتی مناسب تمیز کنید.
قبل از اینکه فر ترکیبی خود را در چرخه تمیز کردن قرار دهید، آن را با یک اسفنج غیر ساینده پاک کنید.
محاسبه رایگان هزینه نصب و تعمیر فر گازی و برقی!
تفاوت فر کامبی و مایکروویو چیست؟
- به بودجه خود رجوع کنید! اگر بودجه شما کم است، در این رابطه مایکروویو می تواند تمام احتیاجهای شما را بر طرف کند.
- آیا مهمانی زیاد می دهید؟ برای پاسخ به این سوال به خودتان رجوع کنید.
اگر پاسخ شما مثبت است، فر کامبی مناسب شماست. فرهای کامبی می توانند همزمان 3 غذا را با هم بپزند.
فر کامبی دارای 3 طبقه است. در حالی که در مایکروویو فقط یک غذا پخته می گردد و سپس غذای بعدی.
بعلاوه مسائل رایج مایکروویو باعث شده تا فر کامبی به گزینه بهتری برای شما تبدیل گردد.
- آیا در آشپرخانه خود فضای توکار دارید؟ اگر در آشپزخانه خود فضای توکار دارید، پس جایی برای فر کامبی خود نیز دارید.
در غیر اینصورت مایکروویو گزینه بهتری برای شما خواهد بود. مایکروویو به راحتی روی پیشخوان آشپزخانه شما جای می گیرد.
- علاقه شما به پخت وپز چگونه است؟ اگر از آن دسته افراد خوش ذوق و علاقه مند به آشپزی هستید یا اینکه مدام در حال آشپزی هستید و از آن لذت می برید، پیشنهاد ما به شما فر کامبی است.
- احتیاجهای خود را آنالیز کنید! اگر صرفا از فر می خواهید تا غذای شما را گرم کند، یا اینکه در نهایت یک پیتزا خواهید پخت، ما به شما پیشنهاد می کنیم تا مایکروویو را انتخاب کنید .
فر کامبی با قدرت گرمایش از بالا و پایین، برای برآورده کردن احتیاجهای گسترده تری در آشپزی استفاده می گردد اما در مایکروویو گرما فقط از بالا وارد می گردد.
پخت ترکیبی در مایکروویو چیست؟
پخت ترکیبی در مایکروویو شامل یک فن یا پنکه و یک سیستم مکنده هوا است. هوای داغ به سطح غذا به وسیله فن وزیده می گردد و سپس دوباره به داخل مکش می گردد و این روند ادامه دارد.
این کار باعث می گردد تا غذا به خوبی برشته گردد و گرما به تمام نقاط غذا نفوذ کند. مثلا هنگام پخت خورشت، علاوه بر برشته شدن سطح گوشت باعث می گردد تا بافت های داخل آن نیز به خوبی مغز پخت شوند.
پخت ترکیبی در مایکروویو باعث می گردد تا غذا به صورت یکنواخت پخته گردد.
انواع برندهای فر کامبی
از انواع برندهای فر کامبی می توان به چند نمونه زیر اشاره نمود:
- اخوان
- داتیس
- سینجر
- اسنوا
- رمگا
- استیمر
- بروج
- فوماکی
- رشنال
بیشتر بخوانید: 7 ماده برای از بین بردن بوی بد مایکروفر
قیمت فر کامبی
با توجه به نوسان ارز، اطلاع دقیقی از قیمت فر کامبی وجود ندارد. برای اطلاع دقیق از قیمت فر کامبی می توانید به نمایندگی های مجاز سطح شهر خود مراجعه کنید.
در انتها
در مقاله بالا به معرفی کامل و مختصر فر کامبی پرداختیم و شیوه نگهداری از فر کامبی را بیان کردیم. بعلاوه به تفاوت بین فر کامبی و مایکروویو اشاره نمودیم. با مقایسه فر کامبی و مایکروویو با توجه به بودجه خود، اقدام به خرید نمایید.
در نهایت نباید فراموش کنید که شما در صورت احتیاج می توانید با استفاده از خدمات تعمیر فر برقی و گازی خبرنگاران، از فر کامبی خود به خوبی مراقبت کنید.
منبع: آچاره