15 نکته طلایی پیراشکی تن ماهی ، چطوری رژیمی تر درستش کنم؟

به گزارش بازی های اندروید، پیراشکی تن ماهی، یکی از است که می تواند حسابی شما را سر ذوق بیاورید و مشتری پر و پاقرص آن شوید. در تهیه پیراشکی با تن ماهی، به جای انواع گوشت یا سبزیجات، از کنسرو تن ماهی استفاده می گردد. پیراشکی تن ماهی را می توانید به عنوان وعده ناهار و شام و حتی در مهمانی ها هم تهیه کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه پیراشکی تن ماهی، روش درست کردن خمیر پیراشکی تن ماهی و رازهای خوشمزه شدن پیراشکی با تن را شما آموزش خواهیم داد.

15 نکته طلایی پیراشکی تن ماهی ، چطوری رژیمی تر درستش کنم؟

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی در یک نگاه

برای درست کردن پیراشکی با تن ماهی ابتدا باید خمیر پیراشکی را با ترکیب کردن آرد، ماست، روغن، بیکینگ پودر، شیر، خمیر مایه و … درست کنید و به مدت 1/5 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر گردد. برای آماده کردن مایه میانی پیراشکی تن ماهی، کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

سیب زمینی را آبپز کنید. در یک تابه پیاز نگینی شده را در روغن داغ تفت دهید. تن ماهی و ادویه ها را اضافه کنید. ادویه ها، سبزی معطر خرد شده، سیب زمینی رنده شده آبپز، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید.

خمیر را باز کنید. به صورت دایره ای قالب بزنید. مایه میانی را در خمیر پیراشکی بریزید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. سپس پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.

شما می توانید اندازه مواد اولیه، جزییات و مراحل طرز تهیه پیراشکی با تن ماهی را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
آرد سفید2 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
ماست نصف لیوان فرانسوی دسته دار
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر1 قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پیراشکی تن ماهی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
کنسرو تن ماهی2 عدد
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد بزرگ
جعفری تازه و ریز خرد شده3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه لازم
سس دلخواهبرای سرو با پیراشکی تن ماهی

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1/5 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت پیراشکی تن ماهی: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه پیراشکی تن ماهی مجلسی در تابه

پیراشکی تن ماهی یک غذای مقوی و خوشمزه برای بچه ها هم هست و می توانید با خمیر آماده پیراشکی هم تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه پیراشکی تن ماهی و روش درست کردن خمیر پیراشکی را دنبال کنید.

مرحله اول: آرد و خمیر مایه را آماده کنید

برای طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی، در ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را 2 تا 3 بار الک کنید و در یک ظرف مناسب بریزید و کنار بگذارید. شکر، خمیر مایه و شیر را در یک لیوان بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. روی لیوان را بپوشانید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل کند.

در صورت تمایل می توانید آرد، بیکینگ پودر، نمک، شیر و شکر را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: همه مواد خمیر پیراشکی را با هم ترکیب کنید

در ادامه، وقتی خمیر مایه آماده شد، بین آردی که کف ظرف ریخته اید، با دست یک حفره ایجاد کنید و خمیر مایه و شیر را در آن بریزید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید. آغاز به ورز دادن مواد تر و خشک کنید تا خمیر پیراشکی جمع گردد. حدود 10 تا 15 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر پیراشکی کاملا منسجم گردد.

انواع ماست را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: خمیر پیراشکی را استراحت دهید

در این مرحله از تهیه خمیر پیراشکی، اگر خمیر شل بود، کمی آرد به آن اضافه کنید و اگر زیادی سفت و خشک بود، به صورت کنترل شده، کمی آب بیفزایید و دوباره ورز دهید تا حدی که به دست نچسبد.

خمیر را وسط ظرف به صورت یک چانه بزرگ، جمع کنید. سپس روی خمیر را با پارچه نخی تمیز بپوشانید و در گوشه ای از آشپزخانه و در دمای محیط بگذارید تا خمیر پیراشکی ور بیاید و حجم آن دو برابر گردد.

مرحله چهارم: تن ماهی و سیب زمینی را آماده کنید

در این فاصله، در یک قابلمه کوچک اندازهی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. کنسروهای تن ماهی را بعد از جوش آمدن آب، در قابلمه بگذارید و حدود 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا باکتری های مضر تن ماهی از بین بروند ().

سیب زمینی را هم آبپز کنید. سپس تن ماهی را از آب جوش بیرون بیاورید. زیر آب سرد بگیرید و وقتی از دما افتاد، درب آنها را باز کنید. سپس روغن کنسروها را جدا کنید و دور بریزید.

برای خرید کنسرو تن ماهی می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله پنجم: تن ماهی و پیاز را تفت دهید

سپس پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا وقتی که کاملا سبک و شیشه ای شوند. سپس ماهی کنسروی را هم در تابه بریزید و هم بزنید تا بافت ماهی تن از هم باز گردد. اندازهی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه به تن ماهی اضافه کنید و تفت دهید.

شما می توانید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و انواع ادویه معطر غذا را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله ششم: مایه میانی پیراشکی تن ماهی را آماده کنید

در این مرحله از آماده کردن پیراشکی با تن، رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و هم بزنید تا هم طعم خام آن گرفته گردد و هم رنگ باز کند. سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیرید و آن را پوره یا رنده کنید و در تابه بریزید و هم بزنید.

در آخر آبلیمو را هم اضافه کنید. همه مواد را تفت دهید تا کاملا یکدست گردد و ادویه ها به خورد مواد میانی پیراشکی بروند. سپس شعله زیر تابه را خاموش کنید و اجازه دهید مایه پیراشکی از دما بیفتد.

برای خرید آبلیموی تازه و رب گوجه فرنگی می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله هفتم: خمیر پیراشکی تن ماهی را قالب بزنید

بعد از آماده کردن مایه پیراشکی تن ماهی، خمیر پیراشکی که حجم گرفت و آماده شد، به مدت 5 دقیقه دوباره آن را ورز دهید تا حباب های آن خارج گردد. خمیر را چانه کنید و روی یک سطح آرد پاشی شده بگذارید.

خمیر پیراشکی را با وردنه باز کنید تا نازک گردد و ضخامت آن به کمتر از نیم سانتی متر برسد. سپس با دهانه لیوان یا یک کاسه، دایره هایی را روی خمیر ایجاد کنید. خمیرهای دایره ای را جدا کنید و کنار بگذارید.

مرحله هشتم: مواد میانی پیراشکی تن ماهی را در خمیر بپیچید

در ادامه، یک سمت دایره خمیر پیراشکی را از مواد پیراشکی تن ماهی بریزید، طوری که کمی از لبه خمیر فاصله داشته باشد. لایه خالی خمیر را روی مواد میانی برگردانید و با دست یا به یاری چنگال، دو لبه پیراشکی را به هم بچسبانید. همه پیراشکی های تن ماهی را به همین شکل فرم دهید و آماده کنید.

مرحله نهم: پیراشکی تن ماهی را سرخ کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه پیراشکی تن ماهی، در یک تابه اندازهی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیراشکی ها را در تابه بچینید. اجازه دهید یک سمت پیراشکی ها طلایی گردد. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر پیراشکی تن ماهی و سیب زمینی هم سرخ گردد.

مرحله آخر: پیراشکی تن ماهی را سرو کنید

پیراشکی ها را که سرخ کردید روی یک توری یا دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته گردد. سپس پیراشکی ها را با سس دلخواه خود سرو کنید.

برای خرید انواع سس می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

روش تهیه پیراشکی تن ماهی در فر

برای طرز تهیه پیراشکی تن ماهی رژیمی، مایه میانی پیراشکی و خمیر پیراشکی را مانند روش بالا آماده کنید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به مدت 15 دقیقه گرم گردد.

پیراشکی ها را در سینی فر بچینید، طوری که روی هم قرار نگیرند. در یک کاسه، یک زرده تخم مرغ و زعفران دم نموده یا شیر هم بزنید تا یکدست گردد. سپس با فرچه آشپزی، از مایه رومال، روی پیراشکی ها بمالید.

در آخر، کمی سیاه دانه یا کنجد هم روی آنها بپاشید. وقتی فر گرم شد، سینی را در طبقه وسط آن بگذارید. درب فر را ببندید و اجازه دهید پیراشکی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا مغزپخت شوند. برای طلایی شدن روی پیراشکی ها، برای 3 دقیقه و در اواخر پخت پیراشکی ها، گریل فر را روشن کنید. سپس پیراشکی ها از فر بیرون بیاورید و با سس دلخواه سرو کنید.

برای خرید تخم مرغ و کنجد می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

دستور تهیه پیراشکی تن ماهی در توستر

برای طرز تهیه پیراشکی تن ماهی در توستر، مانند روش تهیه پیراشکی تن ماهی در فر عمل کنید. توستر را روی دمای 120 درجه برای 10 دقیقه گرم کنید و پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و به همان ترتیب بالا رومال کنید.

سینی حاوی پیراشکی ها را در طبقه بالای توستر بگذارید و المنت زیری توستر را روشن کنید. بعد گذشت حدود 15 دقیقه از آغاز به پخت پیراشکی ها، المنت بالایی توستر را هم روشن کنید. اجازه دهید پیراشکی ها به مدت 20 دقیقه در توستر بپزند و بعد آنها را بیرون بیاورید. سپس پیراشکی تن ماهی را با سس یا انواع دیپ سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پیراشکی تن ماهی

  • حتما کنسرو تن ماهی را قبل از استفاده در مایه میانی پیراشکی تن ماهی، برای مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید. از زمان جوشیدن آب تا خارج کردن کنسرو از آن، باید حداقل 20 دقیقه بگذرد.
  • در طرز تهیه پیراشکی تن ماهی می توانید از سبزیجات مختلف مثل نخود فرنگی، هویج، سیر، انواع حبوبات پخته، سیب زمینی، قارچ، سبزی های معطر خرد شده مثل گشنیز، جعفری و … بهره ببرید.
  • در بعضی رسپی های طرز تهیه پیراشکی تن ماهی، از گوجه فرنگی هم استفاده می گردد. در این صورت، فقط گوشت گوجه فرنگی را در پیراشکی بریزید تا گوجه آب نیندازد و نرم نگردد.
  • می توانید با خمیر ساندویچ یا خمیر آماده پیراشکی و حتی خمیر نان یوفکا، به عنوان خمیر پیراشکی بهره ببرید.
  • اگر لبه های خمیر پیراشکی به هم نچسبید، می توانید با کمی آب یا شیر، لبه های خمیر را مرطوب نموده و آنها را به هم بچسبانید.
  • در صورتی که پیراشکی تن ماهی را سرخ می کنید، احتیاجی به رومال کردن آنها نیست.
  • ضخامت خمیر پیراشکی نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. اگر خمیر پیراشکی خیلی کلفت باشد، به خوبی نمی پزد و اگر خیلی نازک باشد در زمان پیچیدن، احتمال پاره شدن خمیر وجود دارد.
  • می توانید در مایه میانی پیراشکی تن ماهی، از پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان و خامه ای، پنیر پارمزان و … هم بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن پیراشکی تن ماهی

چرا پیراشکی تن ماهی خمیری می گردد؟

1- اگر از مواد آبدار مثل گوجه فرنگی، قارچ خام و … در مایه میانی پیراشکی تن ماهی بهره ببرید، شل و خمیر می گردد.

2- روغن تن ماهی را باید جدا نموده و بعد به مواد میانی اضافه کنید.

3- دمای فر را روی حالت خیلی کم تنظیم نکنید.

چرا پیراشکی تن ماهی خشک می گردد؟

برای جلوگیری از سفت و خشک شدن پیراشکی موارد زیر را رعایت کنید:

1- خمیر پیراشکی باید قبل از قالب زدن، لطیف باشد و به خوبی استراحت نموده باشد.

2- خمیر پیراشکی نباید خیلی ضخیم باشد.

3- پیراشکی نباید بیش از حد پخته گردد.

4- دمای فر یا توستر که پیراشکی را در آن می پزید، نباید خیلی بالا باشد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1404 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 1942

به "15 نکته طلایی پیراشکی تن ماهی ، چطوری رژیمی تر درستش کنم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 نکته طلایی پیراشکی تن ماهی ، چطوری رژیمی تر درستش کنم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید