وزش باد شدید و گرد و خاک سیستان و بلوچستان را فرا می گیرد
به گزارش بازی های اندروید، کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از پنجشنبه این هفته تا شنبه هفته آینده در نواحی مرکزی و جنوبی استان وزش باد نسبتاً شدید در بعضی نقاط همراه با گرد و خاک پیش بینی می گردد و دریای عمان در این مدت مواج و متلاطم خواهد شد.

علی ملاشاهی در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در زاهدان گفت: با تقویت جریانات مرطوب جنوبی از بعد از ظهر پنجشنبه هفته جاری ابتدا در نواحی جنوی تر و سواحل و به تدریج در روزهای آدینه هفته جاری و شنبه هفته آینده در دیگر نقاط سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق، و تندباد لحظه ای پیش بینی می گردد.
کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در نواحی جنوبی و سواحل استان جاری شدن روان آب و پرآب و سیلابی شدن موقتی مسیل ها پیش بینی می گردد.
وی اضافه نمود: در این مدت در نواحی مرکزی و جنوبی استان وزش باد نسبتاً شدید در بعضی نقاط همراه با گرد و خاک پیش بینی می گردد و دریای عمان نیز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده مواج و متلاطم خواهد شد.
ملاشاهی اعلام کرد: از روز یکشنبه هفته آینده با ورود سامانه بارش زای جدید از سمت جنوب غرب، مجدداً در اکثر نقاط استان بارش های قابل توجه انتظار می رود.
کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان تاکید نمود: لایروبی و برطرف انسداد راستا روان آب های استان به منظور پیشگیری از آب گرفتگی معابر لازم است.
منبع: تسنیم