طرز تهیه بادمجان شکم پر

به گزارش بازی های اندروید، بادمجان بین سبزیجات آن قدر محبوب است که می توان غذا های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه ای را به آن غذا داد.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

به گزارش ، بادمجان بین سبزیجات آن قدر محبوب است که می توان غذا های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه ای را به آن غذا داد. بادمجان شکم پر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، غذای متفاوتی است و می تواند پای ثابت وعده های غذایی مان باشد.

بادمجان: 4 الی 5 عدد

گوشت چرخ نموده: 200 گرم

پیاز: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری

ترخون خشک شده: 2 قاشق مرباخوری

آبغوره: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

1. ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.

2. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.

3. در ادامه گوشت را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ترخون می زنیم.

4. برای تهیه سس، گوجه فرنگی ها را مخلوط می کنیم و با پیاز و رب گوجه فرنگی ترکیب می کنیم.

5. مایه گوشت را با بادمجان پر می کنیم.

6. بادمجان های پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزه دار گردد.

منبع: ایلنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 182

به "طرز تهیه بادمجان شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید