17 تا غذای محلی و وسوسه کننده در آفریقا جنوبی

به گزارش بازی های اندروید، به عنوان کشوری با گذشته استعماری، غذاهای آفریقا جنوبی متشکل از تأثیرات و سنت های مختلفی است که در کنار هم قرار می گیرند تا سبک ها و شیوه های آشپزی منحصر به فردی را ایجاد نمایند.

17 تا غذای محلی و وسوسه کننده در آفریقا جنوبی

در طول تاریخ، مهاجران آلمانی، فرانسوی و بریتانیایی مطمئناً روی غذاهای آفریقا جنوبی تأثیر بسیار زیادی گذاشتند، اما دو سبک اصلی که منعکس نماینده میراث این کشور هستند، پخت وپز کیپ داچ (Cape Dutch) و کیپ مالایی (Cape Malay) است.

سبک پخت وپز کیپ داچ

این سبک به شدت تحت تأثیر هند شرقی است که بردگان را از منطقه های مانند بنگال، جاوه و مالزی به آفریقای جنوبی آورده است. سبک های پخت وپز در طول زمان با هم ترکیب شده و در نتیجه آن غذاهای هلندی مبتنی بر گوشت طعم دار شده با ادویه هایی مانند فلفل دلمه و جوز هندی پدید آمدند.

سبک پخت و پز کیپ مالایی

غذاهای کیپ مالایی ریشه های مشابهی دارد و به شدت تحت تأثیر هلندی ها است که بردگان را از اندونزی و سایر منطقه ها آفریقا به کیپ آورده اند. این گروه ها اولین کسانی بودند که اسلام را به همراه طیف وسیعی از شیوه ها و سنت های آشپزی خود به منطقه آوردند. غذا بخش بزرگی از فرهنگ کیپ مالایی است، و شما می توانید انواع مختلفی از غذاهای محبوب کیپ مالایی مانند بوبوتی، کوکسیسترز و سوساتی (گوشت پخته شده روی سیخ) را پیدا کنید. امروزه، غذاهای آفریقا جنوبی ترکیبی منحصر به فرد از تأثیرات فرهنگی، از هلندی و آلمانی تا اندونزیایی، است که در نتیجه غذاهایی به سبک اروپایی با ادویه ها و طعم های شرقی ساخته است.

در حالی که آفریقای جنوبی ممکن است مقصدی معروف برای جویندگان هیجان و سافاری ها باشد، اما غذاهای این کشور باید در فهرست هر غذاخوری قرار گیرد و مجموعه ای از خوراکی های خوشمزه و طعم های منحصربه فرد را ارائه دهد که نباید از دست داد.

در این مقاله تیم خبرنگاران سعی دارد تا شما گردشگران عزیز را با گوشه ای از فرهنگ و سنت آشپزی و غذاهای محلی آفریقا جنوبی آشنا کند.

معروف ترین غذای آفریقا جنوبی

گوشت عنصر اصلی اغلب غذاهای آفریقا جنوبی است؛ از خورش های دلچسب گرفته تا کاری های غنی. طیف غذاهای آفریقایی بر پایه گوشت می تواند از غذاهای مورد علاقه آشنا مانند مرغ، گوشت گاو و بره تا غذاهای عجیب و غریب و منطقه ای مانند شترمرغ، اسپرینگ باک (springbok)، ایمپالا (impala) و حتی کروکودیل متغیر باشد.

Braai، معادل باربیکیو در آفریقای جنوبی، یکی از محبوب ترین سبک های آشپزی آفریقایی است که در آن گوشت بار دیگر ستاره نمایش است. این خوراک که از کلمه هلندی گوشت کبابی گرفته شده است، با سایر اشکال کباب کردن فرق دارد، زیرا باید روی آتش انجام گردد و آتش اغلب حتی پس از پختن غذا روشن می ماند. این غذای معروف آفریقا جنوبی، بیش از یک روش ساده برای تهیه غذا، یک روش پخت وپز است که غرق در سنت بوده و همه فرهنگ ها و گروه ها را در بر می گیرد، مردم را در سراسر کشور گرد هم می آورد و برای هر رویداد اجتماعی یا جشنی مناسب است.

در حالی که braais تقریباً همواره از طیف وسیعی از گوشت های کبابی تشکیل شده است، غذاهای جانبی خوشمزه بسیاری نیز پیدا خواهید کرد که آن ادویه های معمولی آفریقای جنوبی را در بشقاب می آورند. این غذای خوشمزه اغلب با نوشیدنی های مختلف سرو می گردد و به فضای جشن می افزاید.

اگر گیاهخوار هستید و نمی دانید انتخاب های شما در آفریقای جنوبی چیست، نگران نباشید. امروزه اغلب می توانید نسخه های سبزیجاتی از محبوب ترین غذاها را پیدا کنید، به خصوص در شهرهای بزرگتر مانند کیپ تاون و ژوهانسبورگ.

غذاهای محلی آفریقا جنوبی

از غذاهای محلی گرفته تا دسرها و خوراکی های شیرین سنتی معروف، همگی در فهرست غذاهای پرطرفدار برای امتحان کردن در آفریقا جنوبی آورده شده اند:

1.بوبوتی:

این غذا به وسیله بسیاری به عنوان غذای ملی آفریقای جنوبی شناخته می گردد، یک غذای گوشتی و یکی از معروف ترین نمونه های غذاهای کیپ مالایی است. این غذای مقوی ترکیبی از گوشت چرخ نموده، معمولاً گوشت بره یا گاو، با ادویه کاری (زردچوبه، زیره، پودر کاری)، پیاز، نان خیس شده با شیر و میوه های خشک است. بوبوتی معمولاً با برنج زرد، که یکی دیگر از غذاهای اصلی آفریقای جنوبی است، سرو می گردد. این دستور غذا را می توان به جای گوشت چرخ نموده با عدس نیز درست کرد، بنابراین اگر گوشت نمی خورید، همچنان می توانید این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

2. چاکالاکا و پاپ:

دو غذای جانبی محبوب دیگر با نوع طبخ braai که اغلب در کنار غذای اصلی مانند boerewors میل می شوند. چاکالاکا یک غذای آفریقای جنوبی بر پایه سبزیجات است که ترکیبی از لوبیا، پیاز، فلفل، هویج و ترکیبی منحصر به فرد از ادویه جات است تا در کنار گوشت، طعمی تند ایجاد کند. بعلاوه در کنار چاکالاکا اغلب پاپ سرو می گردد، یک غذای جانبی ذرت که شبیه پولنتا (polenta) است. چاکالاکای تند و پاپ خامه ای ترکیبی برنده را ایجاد می نمایند و این دو خوراکی هستند که حتماً باید در فهرست شما برای امتحان باشند.

3. وتجیکو:

در لغت به معنای غذای قابلمه ای کوچک است، یکی دیگر از غذاهای سنتی است که در بسیاری از منطقه ها آفریقای جنوبی خورده می گردد. این خورشت شامل گوشت و سبزیجات است که روی شعله باز در قابلمه چدنی آرام پخته می گردد. این غذا به صورت لایه لایه پخته می گردد و تا زمانی که برای خوردن آماده نشده باشد نباید آن را هم بزنید. نتیجه یک طعم غنی و متنوع است، و از آنجایی که لایه ها از هم جدا می شوند، هنوز هم باید بتوانید هنگام غذا خوردن، همه مواد را تشخیص دهید. انواع مختلفی از پوتجیکو را در سراسر آفریقای جنوبی خواهید یافت، اما توصیه ما به شما پوتجیکو تهیه شده از دم گاو است.

4.پودینگ مالوا:

در حالی که آفریقای جنوبی به غذاهای گوشتی خود را معروف است، اما چند دسر وجود دارد که واقعاً ارزش امتحان کردن را در طول سفر شما دارد؛ یکی از آنها پودینگ مالوا است. این دسر کیپ هلندی از آرد، نوشابه، شیر، کره، تخم مرغ و ماده اصلی مربای زردآلو تهیه می گردد. سپس روی غذا با یک سس غنی از خامه، کره، شکر و وانیل پوشانده می گردد. سس روی پودینگ در حالی که هنوز داغ است ریخته می گردد و به آن اجازه می دهد تا همه چیز خیس بخورد و مرطوب بماند. در حالی که چند نظریه در خصوص منشأ این نام وجود دارد، بسیاری معتقدند که به علت طعم شیرین و بافت مطبوع کیک، این نام از کلمه آفریقایی malvalekker به معنای گل ختمی گرفته شده است.

غذاهای خیابانی آفریقا جنوبی

در اینجا بعضی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای خیابانی آفریقای جنوبی را آورده ایم که اگر روحیه غذا دوستی دارید، حتماً باید آن ها را امتحان کنید.

1.بانی چاو:

یکی دیگر از غذاهای خیابانی آفریقای جنوبی، بانی چاو است. علی رغم آنچه از نام آن پیداست، به جای خرگوش با گوشت گوسفند درست می گردد و از یک قرص نان توخالی پر شده با کاری گوشت تشکیل می گردد. شما بعلاوه می توانید نسخه های گیاهی تهیه شده با کاری لوبیا یا عدس را به جای گوشت گوسفندی سنتی پیدا کنید. این غذا از جامعه هندی شهر دوربان، شهری در سواحل شرقی آفریقای جنوبی می آید و چند نظریه در خصوص منشأ آن وجود دارد.

یک نظریه ادعا می نماید که این ظرف به عنوان راهی آسان برای حمل ناهار برای کارگران هندی ساخته شده است. نظریه دیگر این است که به عنوان غذایی اختراع شده است که نیازی به استفاده از کارد و چنگال برای خوردن آن نیست. منشأ واقعی هر چه باشد، چیزی که همه می توانند روی آن اتفاق نظر داشته باشند این است که این غذای ساده و در عین حال دلچسب، چقدر خوشمزه است.

2. وتکوئک:

به معنای کیک چرب است. نوعی توپ خمیر پخته شده که ساده و در عین حال خوشمزه است. این غذای معمولی آفریقای جنوبی سرخ شده است و ظاهری شفاف و طلایی به آن می بخشد و فضای داخلی آن را به طرز غیر قابل مقاومتی پف می نماید که نمی توانید صبر کنید تا دندان های خود را در آن فرو کنید. این غذای همه کاره با هر دو چاشنی شور و شیرین، از پنیر گرفته تا عسل، سرو می گردد. یک رویه معمولی گوشت چرخ نموده گوشت گاو کاری شده است، و اغلب فروشنده های خیابانی را می بینید که وتکوئک پر شده با این پرنماینده خوشمزه را می فروشند. این غذای خیابانی با نام آماگوینیا نیز شناخته می گردد.

3. واکی تاکی:

نام واکی تاکی به سر و پای مرغ اشاره دارد که آفریقای جنوبی آن را به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه خیابانی می داند. به دو صورت وجود دارد که هر دو سرخ شده و بسیار خوش طعم می شوند. این ظرف ممکن است آن قدرها اشتها آور به نظر نرسد، اما وقتی آن را امتحان کنید نمی توانید جلوی خودتان را بگیرید.

4. جانی روتی:

این اسنک خیابانی که به عنوان تنقلات غذاهای خیابانی دوربان معروف است، مورد علاقه مردم محلی و نوجوانان است. این غذای خوشمزه که با کاری گوشت گوسفند و پنیر پر شده است، یک غذای محلی است.

5. اسمایلی:

این غذا سر گوسفند است، اما وقتی آن گوشت آبدار را بخورید، عاشق این غذای عجیب و غریب خواهید شد. زمانی که قصابان در دوران آپارتاید گوشت مرغوب یا اصلی را به دست می آوردند، ساکنان مجبور بودند به سر حیوانات بسنده نمایند؛ به این ترتیب ساکنان سر گوسفندان را می جوشانند و با استفاده از میله های فلزی خز را جدا می نمایند. گوشت واقعا لطیفی دارد و مردم آن را با دست خالی می بلعند. غرفه های بسیار زیادی در آفریقای جنوبی وجود دارد که این غذای معروف را می فروشند.

6.سوسیس Boerewors:

یکی از محبوب ترین غذاها در آفریقای جنوبی، نوعی سوسیس است که از گوشت چرخ نموده تهیه می گردد و در سراسر کشور از آن لذت می برند. در حالی که ممکن است ساده به نظر برسند، اما این سوسیس های خوشمزه از دستورالعمل های دقیق پیروی می نمایند و باید 90 درصد گوشت داشته باشند تا به عنوان سوسیس به حساب بیایند. ده درصد به جامانده برای ادویه هایی مانند میخک، جوز هندی و گشنیز یا سایر مواد مانند گوشت بره یا خوک است که به آن اضافه می گردد تا طعم بهتری بدهد. این غذای اصلی در کنار سایر غذاهای جانبی مانند یک رول نان کبابی سرو می گردد.

7.بیلتونگ:

نوعی گوشت خشک شده است که در سراسر آفریقا، به ویژه در آفریقای جنوبی رایج است. این نام از کلمات هلندی bil به معنای گوشت و tong به معنای نوار گرفته شده است. بیلتونگ بر خلاف سایر گوشت ها که ممکن است با آن آشنا باشید که معمولاً برش داده می شوند، مرینیت شده و پخته می گردد؛ ابتدا در سرکه پخته می گردد، سپس در هوا خشک می گردد و به صورت نوار برش داده می گردد. این فرآیند منجر به فراوری گوشت خشک کره ای نرم و طعم دار خواهد شد. انواع معمولی بیلتونگ شامل گوشت گاو، مرغ یا ماهی است. بیلتونگ معمولاً به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می گردد یا می توان آن را به عنوان یک ماده در سایر وعده های غذایی آفریقا جنوبی گنجاند.

8. کوتا:

این غذا مانند نوعی بانی چاو است. این غذای اصلی پمپ بنزین هاست که یک چهارم نان است و روی آن چیپس داغ قرار گرفته است. بعلاوه دارای وین و پولونی با سس گوجه فرنگی اضافه شده به آن است. این غذای خیابانی چندان آشنا نیست اما باید این غذا را بخورید زیرا بخشی از غذاهای خیابانی است.

9. رول بوری:

این یکی دیگر از غذاهای خیابانی عالی و خوشمزه است که معده را سیر می نماید. نوعی هات داگ که یک رول یک نان سفید است که روی آن سوسیس، سس گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده است. این غذای اصلی آفریقای جنوبی را در یک شب عالی با خانواده یا دوستان میل کنید.

10. گتسبی:

شامل طیف گسترده ای از مواد پرنماینده از جمله مرغ، استیک، غذاهای دریایی، پولنی یا وین، چیپس، سالاد، پنیر، تخم مرغ و سس است. این باگت هیولایی که در اواسط دهه 70 به وسیله رشاد پاندی از سوپر فیشری اختراع شد و به علت میزان و طعم و مزه هایش گتسبی بزرگ نامیده می گردد.

11.کوکسیستر:

یکی دیگر از خوراکی های شیرین غیر قابل چشم پوشی کوکسیستر است، یک شیرینی شیرین که از خمیر بافته شده درست می گردد و سرخ می گردد و سپس در شربتی چسبناک و شیرین پوشانده می گردد و ظاهری ترد و خوشمزه به آن می دهد. اگر در کیپ تاون هستید، باید مراقب koeksister، نسخه کیپ مالایی این غذا نیز باشید. این نوع به شکل توپ های خمیر سرخ شده، اغلب در دارچین یا نارگیل می آید. هر کدام را که دوست دارید امتحان کنید، این غذای محبوب آفریقای جنوبی را می توانید در غرفه های غذای خیابانی و سوپرمارکت ها پیدا کنید.

12. شیسا نیاما:

در لغت به معنای گوشت سوخته در زولو است، دارای انواع گوشت های باربیکیو، از جمله بوئروور، استیک، گزمه، مرغ و دنده ها، می باشد که به روش braai پخته می شوند. این گوشت های کبابی معمولاً با انواع سایدها از جمله میلی پاپ سنتی و چاکالاکا سرو می شوند.

13.موگودو:

خوراکی است که آهسته پخته می گردد و در سراسر آفریقا بسیار محبوب است و گاهی اوقات شامل روده های گاو یا گوسفند نیز می گردد که می توانید بوی آن را در یک مایل دورتر در یک قابلمه بزرگ روی آتش در بیشتر شهرستان های آفریقای جنوبی استشمام کنید. موگودو معمولاً با پاپ یا تیف (فرنی تخمیر شده) سرو می گردد.

سؤالات متداول:

1) معروف ترین غذاهای خیابانی آفریقا جنوبی در دنیا چه هستند؟

چندین مورد در آفریقای جنوبی در دنیا بسیار محبوب هستند. به خصوص غذاهای خیابانی بسیار معروف هستند. بعضی از آن ها بانی چاو، واکی تاکی، جانی روتی، اسمایلی، سوسیس Boerewors، بیلتونگ و بسیاری دیگر هستند.

2) معروف ترین غذای محلی آفریقا جنوبی چیست؟

بوبوتی؛ یکی دیگر از غذاهایی که تصور می گردد به وسیله مهاجران آسیایی به آفریقای جنوبی آورده شده است، بوبوتی است که اکنون غذای ملی این کشور است و در بسیاری از خانه ها و رستوران ها طبخ می گردد. گوشت چرخ نموده را با ادویه جات، معمولاً پودر کاری، سبزی و میوه های خشک می پزند، سپس با مخلوطی از تخم مرغ و شیر می پزند و می پزند تا سفت شوند.

3) غذاهای کیپ مالایی چه نوع غذاهایی هستند؟

غذاهای زیادی وجود دارد که غذاهای کیپ مالایی را تشکیل می دهند، از جمله انواع خورش ها، کاری، ترشی (آچار و سامبال)، تنقلات خوش طعم و خوراکی های شیرین مانند بوبر، کوزیستر و انواع پورینگ که در واقع پودینگی است که گرم می گردد.

نتیجه گیری:

با وجود اینکه اغلب گردشگرانی که آفریقا جنوبی را در فهرست سفرهای خود قرار می دهند، در پی ماجراجویی و کشف عجایب طبیعی هستند اما به هیچ عنوان نباید فرصت امتحان کردن غذاهای آفریقا جنوبی را از دست داد. این کشور با سابقه تاریخی غنی و در نتیجه سال ها مستعمره بودن، فرهنگ ترکیبی و کامل خود را وارد صنعت غذایی خود نموده و ترکیبی از غذاهای اروپایی و آسیایی را به وجود آورده است. بسیاری از غذاهای محلی و خیابانی آفریقا جنوبی وجهه بین المللی داشته و معروفیت دنیای دارند. بنابراین اگر اهل امتحان کردن طعم ها و غذاهای تازه هستید، پیشنهاد می گردد غذاهای آفریقا جنوبی را اصلاً از دست ندهید.

منبع: الی گشت
انتشار: 10 شهریور 1403 بروزرسانی: 10 شهریور 1403 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 1839

به "17 تا غذای محلی و وسوسه کننده در آفریقا جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "17 تا غذای محلی و وسوسه کننده در آفریقا جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید