تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله
به گزارش بازی های اندروید، باقالی پلو با ماهیچه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که معمولا برای مراسم مهم تهیه می شود.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/9oD7NdvO8d/h-360-800k.mp4
باقالی پلو با ماهیچه گوساله
یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است، باقالی پلو با ماهیچه گوساله نام دارد. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آن ها استفاده می شود.
با اندازه موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید. اگر می خواهید اندازه کمتر یا بیشتری از این غذای خوشمزه درست کنید کافی است اندازه مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید دستورهای غذایی بیشتری را یاد بگیرید، تهیه واویشکا گیلانی به روش آسان + ویدیو را ببینید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 اردیبهشت 1402
بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1402
گردآورنده: droidgamers.ir
شناسه مطلب: 1755
به "تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید