طرز تهیه شیر پسته طبیعی و خانگی؛ یک دسر مقوی و مجذوب کننده
به گزارش بازی های اندروید، دسرها معمولا جزو مجذوب کننده ترین میان وعده ها به حساب می آیند اما همواره عذاب وجدان چاقی و اضافه وزن باعث می گردد تا لذت کامل را از این میان وعده های مجذوب کننده نبریم. به همین علت بهتر است دسرهایی را انتخاب کنیم که علاوه بر طعم مجذوب کننده، مقوی و مغذی هم باشند تا خستگی کار را با آنها جبران کنیم. شیرپسته یکی از این دسرهای مجذوب کننده است که هم به راحتی درست می گردد هم سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و می تواند یک میان وعده مجذوب کننده برای همه سنین باشد.
بعلاوه با توجه به اینکه فصل فروش پسته های تازه آغاز شده؛ اگر از پسته تازه در این دسر بهره ببرید، طعم متفاوت تری را تجربه می کنید.
مواد لازم:
بستنی وانیلی: 300 گرم
عسل: 3 قاشق غذاخوری
شیر سرد یا یخ زده: 4 لیوان
مغز پسته: 100 گرم
پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پودر پسته را به همراه 4 لیوان شیر سرد و عسل و بستنی درون مخلوط کن ریخته و آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت یکدست دربیاید.
2. سپس مغز پسته ها را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا در همه جای مخلوط پخش گردد.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه حلوا با شیرخشک؛ طعم خاصی از یک دسر پر هوادار
فوت وفن های درست کردن حلوا؛ از خوش عطری تا طلایی شدن
منبع: ایرنا زندگی