انواع چیز کیک ، بیش از 30 مدل چیز کیک یخچالی و پختنی

به گزارش بازی های اندروید، انواع چیز کیک یخچالی و پختنی در طعم ها و مزه های گوناگون به دو روش یخچالی و در فر تهیه می گردد. چیز کیک یا کیک پنیر از آسان ترین و خوشمزه ترین کیک هایی است که می توانید آن را در خانه با پایه بیسکویت یا با کراست (پایه) کیک تهیه کنید. البته، چیزکیک با کراست بیسکوییت به خاطر دردسر کمتر و احتیاج نداشتن به فر هواداران بیشتری دارد. در این مقاله از در ما فهرست انواع چیز کیک شیک و مجلسی یخچالی و در فر را برای شما آماده نموده ایم. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص تهیه چیز کیک در منزل پاسخ خواهیم داد.

انواع چیز کیک ، بیش از 30 مدل چیز کیک یخچالی و پختنی

فهرست انواع چیز کیک کافی شاپی یخچالی و پختنی

اگر طرز تهیه انواع چیز کیک را بلد باشید در هر مناسبتی می توانید این شیرینی پرطرفدار را در طعم های مختلف و به روش های گوناگون درست کنید. چیز کیک یا کیک پنیر یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین دسرهای جهانست که ریشه در آشپزی یونان باستان دارد. یونانی ها این دسر خوشمزه را بی نهایت دوست داشتند؛ تا جایی که یکی از فیزیکدانان معروف یونانی به نام آخیموس، در دوران خودش کتابی با عنوان هنر تهیه کیک پنیر را نوشت.

جالب است بدانید، پس از شکست یونانی ها از سپاه رم، دستور چیز کیک مثل بسیاری از خوراکی ها و شیرینی های دیگر به رم باستان رسید. رومی ها هم دست روی دست نگذاشتند و نه تنها تخم مرغ را به دستور پخت کیک پنیر اضافه کردند، بلکه، با یاری برگ بو، بوی زهم تخم مرغ را از بین بردند. سپس، دستور تهیه چیز کیک کم کم به سرتاسر اروپا و نهایتا به آمریکا رسید و رسپی آن به فراخور ذائقه اهالی هر کشوری تغییر کرد.

این روزها، معروف ترین سرآشپزهای جهان انواع چیز کیک ساده و خوشمزه را به صورت یخچالی یا پختنی و در فر درست می نمایند.

راستی، شما برای تهیه انواع چیز کیک به مواد اولیه متنوعی مانند ، ، ،، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،از جمله ، ، و … احتیاج خواهید داشت.

انواع چیز کیک یلدایی

انواع چیزکیک های یلدایی با طعم میوه های پاییزی می توانند به مرنام زیبای طولانی ترین شب سال جلوه بیشتری ببخشند. شما می توانید انواع چیز کیک مناسب شب یلدا را با استفاده از میوه های خوشمزه ای مانند خرمالو، انار یا حتی با طرح هندوانه درست کنید.

چیز کیک هندوانه یخچالی

چیز کیک هندوانه با طرحی شبیه به هندوانه جزو پرطرفدارترین و یکی از انواع دسر با هندوانه برای پذیرایی و دورهمی روزهای گرم تابستان است.

برای درست کردن این چیز کیک به شکل هندوانه احتیاجی به استفاده از فر ندارید، به همین دلیل هم خیلی راحت آماده می گردد. کافی است بعد از آماده کردن مواد در هر مرحله، اجازه دهید مواد خودشان را بگیرند. هر بار که یک لایه مواد اضافه کردید، قالب را در یخچال بگذارید. بعد از این که هر لایه خودش را گرفت، لایه بعد را اضافه کنید.

برای تهیه چیز کیک یخچالی هندوانه در ابتدا همه مواد مورد استفاده را به مدت حداقل 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. بیسکویت ها را بکوبید یا در غذاساز بریزید و کاملا پودر کنید. کره آب شده را به بیسکویت پودر شده اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.

ترکیب کره و بیسکویت را کف قالب بریزید و محکم فشار دهید تا یک لایه سفت کف قالب تشکیل گردد. سطح روی آن را هم با قاشق یا لیسک صاف کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

سپس، پودر ژلاتین و آب را در یک ظرف فلزی یا پیرکس بریزید و با هم مخلوط کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به در آب حل گردد. ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا سرد گردد.

در یک ظرف دیگر پنیر خامه ای، خامه صبحانه و شکر دانه ریز یا پودر قند را بریزید و با مخلوط کن هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. حدود 10 دقیقه مواد را به هم بزنید تا کاملا این ترکیب حجیم گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک انار یخچالی

چیز کیک انار به شکل یخچالی و بدون فر یک به خاطر رنگ قرمزش هم یک انتخاب عالی برای شیرینی شب یلدا یا جشن ولنتاین است. برای درست کردن پایه بیسکویتی چیز کیک انار، ابتدا باید بیسکویت ها را در غذاساز یا میکسر خرد و پودر کنید و در یک ظرف بریزید.

سپس کره آب شده به روش بن ماری را، به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، ترکیب کره و بیسکویت را در قالب کمربندی بریزید و خوب فشار دهید تا در کف قالب پرس گردد. قالب را برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا پایه بیسکویتی چیز کیک سفت گردد و خودش را بگیرد.

در ادامه، باید به سراغ درست کردن لایه پنیری چیزکیک انار بروید. برای آغاز پنیر خامه ای، خامه و پودر قند را با هم ترکیب کنید و مواد را برای چند دقیقه با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند.

پودر ژله انار را نیز در یک کاسه بریزید و سپس 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید تا پودر ژله کاملا در آب حل گردد. سپس 2 قاشق از مایع ژله را به مایه پنیری که درست نموده بودید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

برای تماشای فیلم ادامه مراحل و جزییات روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک خرمالو یخچالی

چیز کیک خرمالو یک کیک خوشمزه پاییزی است که می توانید آن را با پایه بیسکویت و بدون احتیاج به پخت آماده کنید. چیز کیک یا کیک پنیر خرمالو، یک دسر خوشمزه مخصوص پاییز است. می توانید چیزکیک خرمالو ساده و خوشمزه را برای شیرینی شب یلدا هم تهیه کنید.

برای تهیه چیز کیک خرمالو، ابتدا باید بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و کاملا پودر کنید. در ادامه شکلات تخته ای و کره را روی حرارت کتری به روش بن ماری آب کنید و به بیسکویت های پودر شده اضافه کنید.

ترکیب بیسکویت، کره و شکلات را خوب هم بزنید و تا حالت خمیر پیدا نمایند. سپس کف و اطراف یک قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید و ترکیب بیسکویتی را در قالب بریزید. مواد را خوب با دست فشار دهید تا کاملا یکدست شوند. سپس قالب را برای مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه بیسکویتی سفت گردد.

سپس، خرمالوها را بشویید و پوست آن ها را جدا کنید. سپس آن ها را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا پوره شوند. در ادامه به سراغ ترکیب کردن پنیر خامه ای با پودر قند بروید. پنیر و پودر قند را در یک ظرف بریزید و با دور تند همزن مخلوط کنید تا پنیر سبک گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

انواع چیز کیک برای ولنتاین

انواع چیزکیک های قرمز و قلبی از برترین گزینه ها برای مناسبت های عاشقانه مثل روز ولنتاین، سالگرد آشنایی، سالگرد ازدواج و حتی مهمانی ها و دورهمی ها به حساب می آیند. شما می توانید مدل های مختلف چیز کیک ولنتاینی را به صورت تک نفره و لیوانی یا در ابعاد بزرگ تر به صورت یک چیز کیک کامل درست نموده و به عنوان کادوی ولنتاین هدیه بدهید.

چیز کیک قلبی بدون فر

چیز کیک قلبی یکی از مجذوب کننده ترین انواع چیز کیک ولنتاینی است که معمولا به صورت یخچالی و بدون فر درست می گردد و طعم بسیار لذیذی هم دارد. برای درست کردن چیز کیک قلبی، ابتدا باید کراست یا لایه بیسکویتی چیز کیک را آماده کنید.

برای این منظور، ابتدا مواد یخچالی مورد احتیاج را از قبل به مدت 30 دقیقه از یخچال بیرون بیاورید و در آشپزخانه بگذارید تا به دمای محیط برسند. کره باید در دمای محیط نرم گردد. سپس بیسکویت ها را خرد و با غذاساز یا آسیاب پودر کنید. اگر غذاساز ندارید، می توانید بیسکویت ها را در پلاستیک بریزید و با گوشت کوب یا وردنه کاملا بکوبید تا نرم شوند.

کره ذوب شده در دمای محیط را با پودر بیسکویت مخلوط کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. اما زیاد آن را ورز ندهید تا به روغن دادن نیفتد. لایه بیسکویتی را در قالب چیزکیک بریزید. بهتر است از یک قالب مستطیلی یا مربعی برای درست کردن چیز کیک بهره ببرید. لازم نیست قالبتان خیلی عمیق باشد، بهتر است طول و عرض آن بیشتر باشد تا موقع قالب زدن، تعداد بیشتری چیز کیک قلبی داشته باشد.

کف قالب را با کمی روغن یا کره، چرب کنید. مخلوط بیسکویت و کره را کف ظرف بریزید و با پشت قاشق، روی آن را صاف کنید. با پشت لیوان یا یک ظرف مسطح، روی مخلوط بیسکویت فشار دهید تا کاملا منسجم شده و به کف قالب بچسبد. سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا بیشتر خودش را بگیرد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک ردولوت یخچالی با پایه بیسکویت

چیز کیک ردولوت یخچالی یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع چیز کیک با پایه بیسکویت است که می توانید آن را بدون احتیاج به فر در خانه برای روز ولنتاین حتی به عنوان هدیه ولنتاین یا مناسبت های دیگر درست کنید. برای درست کردن چیزکیک یخچالی ردولوت با پایه بیسکویت اوریو ابتدا باید لایه زیرین کیک را درست کنید، سپس لایه رویی را روی آن بریزید و بعد از آماده شدن هر دو لایه، هر بار قالب را در یخچال بگذارید.

پس در ابتدا بیسکویت های اوریو را در غذاساز پودر کنید. سپس کره آب شده را اضافه و آن ها را با هم مخلوط کنید. کف و دیواره یک قالب کمربندی گرد 23 سانتی متری را چرب کنید، ترکیب کره و پودر بیسکویت را در قالب بریزید و آن را با قاشق فشار دهید تا صاف گردد. قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا پایه بیسکویت خودش را بگیرد.

برای درست کردن لایه پنیری چیز کیک، باید خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا حجیم گردد. در یک ظرف دیگر پنیر خامه ای را با پودر قند و پودر کاکائو ترکیب کنید و با همزن بزنید. در ادامه وانیل و رنگ خوراکی ژله ای قرمز را به مواد اضافه کنید. خامه زده شده را به ترکیب پنیر خامه ای که حالا قرمز شده اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک ردولوت با پایه کیک

چیز کیک ردولوت با پایه کیک هم درست مثل کیک ردولوت یکی از مجذوب کننده ترین انواع کیک پنیر پختنی است که در مناسبت هایی مانند تولد و روز ولنتاین سرو می گردد. چیز کیک ردولوت با پایه کیک در فر تهیه می گردد و گزینه مناسبی برای هدیه ولنتاین به شمار میرود.

برای تهیه چیز کیک ردولوت با پایه کیک، مواد را از 30 دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید. فر را روشن و روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم گردد. در یک ظرف تقریبا بزرگ، شکر و پنیر خامه ای را به مدت 2 تا 3 دقیقه با همزن برقی کاملا بزنید تا بافت نرم پیدا کند.

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را بزنید تا مایه مخلوط و یکدست شوند. خامه، خامه ترش و وانیل را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و دوباره با همزن حدود 2 تا 3 دقیقه مواد را به هم بزنید، وقتی مواد مایه لایه پنیری چیز کیک ردولوت را آماده کردید، دیواره و کف یک قالب کمربندی با قطر حدود 23 سانتی متر را چرب کنید. قالب را در سینی فر قرار دهید.

در ادامه، لایه پنیری را در قالب بریزید و کف آن را روی سطح بکوبید تا حباب های آن خارج و سطح مایه چیزکیک صاف گردد. قالب کمربندی را در سینی فر بگذارید و کنار آن را یک کاسه کوچک آب قرار دهید تا وقتی در فر گذاشتید و آب بخار شد، فضای داخل فر، مرطوب بماند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

انواع چیز کیک پختنی با بیسکویت

آمریکایی ها از بزرگ ترین هواداران انواع چیز کیک پختنی چه با کراست بیسکویت و چه با پایه کیک هستند. برای تهیه چیزکیک های پختنی، ابتدا باید کراست چیز کیک را درست کنید و پس از اضافه کردن فیلینگ، آن را برای مدت زمان مشخصی در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. این نوع چیز کیک ها معمولا به صورت گرم سرو می شوند و در مقایسه با انواع چیز کیک یخچالی، طعم و بافت متفاوتی دارند.

چیز کیک فیلادلفیا

چیزکیک فیلادلفیا با پنیر فیلادلفیا درست می گردد و بقیه مراحل تهیه آن شبیه چیز کیک های دیگر است. این کیک پنیری خوشمزه و ساده را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. هر چند بسیاری از چیز کیک ها با پایه بیسکویت به صورت یخچالی درست می شوند ولی چیز کیک فیلادلفیا از آن دسته چیزکیک ها با پایه یا کراست بیسکویت است که برای تهیه آن به فر احتیاج خواهید داشت.

برای درست کردن چیز کیک فیلادلفیا در فر، مطابق معمول همه چیز کیک ها، ابتدا باید همه مواد چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. این کار برای داشتن یک چیز کیک با بافت نرم و لطیف، الزامی است. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. یک قالب کیک کمربندی را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس، بیسکویت یا کراکرها را در غذاساز پودر کنید تا خرد شوند به حدی که بافت شن مانند پیدا نمایند. کره را روی حرارت ملایم به روش بن ماری و با بخار آب ذوب کنید. در یک ظرف، کره و بیسکویت ها را با هم مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری شکر را هم به مواد اضافه کنید. با قاشق مواد را هم بزنید تا ذرات بیسکویت به هم بچسبند. مراقب باشید که زیاد مواد لایه زیرین را ورز ندهید تا به روغن نیفتد.

مخلوط بیسکویت که منسجم شد، کف قالب بریزید و با پشت قاشق یا ته لیوان، فشار دهید تا کاملا به کف قالب بچسبد. سطح این لایه را صاف کنید و قالب را در فر بگذارید. به مدت 10 دقیقه قالب را در فر بگذارید تا لایه بیسکویت، کمی برشته گردد. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد گردد و از دما بیفتد. در این مدت لایه دوم یا فیلینگ چیز کیک را درست کنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

بستنی چیز کیک

تهیه بستنی چیز کیک در خانه برای افرادی که در پی رسپی درست کردن دسرهای نو و خوشمزه برای مهمانی و دورهمی هستند، یک انتخاب فوق العاده است. بستنی چیز کیک به روش های مختلفی درست می گردد. برای درست کردن این دسر هم می توانید یک بستنی با طعم چیزکیک درست کنید و هم در طرز تهیه چیز کیک از بستنی بهره ببرید.

برای تهیه بستنی چیزکیک، ابتدا باید پنیر خامه ای، تخم مرغ، ماست، شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و با همزن مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل گردد.

بعد از ترکیب کردن مواد چیزکیک باید مواد را داخل یک قالب بریزید. سپس قالب را داخل یک قالب بزرگ تر آب جوش قرار دهید و برای مدت 30 تا 40 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد چیز کیک را در فر بگذارید.

نشانه آماده شدن چیز کیک این است که وقتی ظرف را تکان می دهید وسط آن تکان نخورد و نلرزد، این یعنی چیزکیک شما آماده است و باید آن را از فر خارج کنید. بعد از خارج کردن چیز کیک از فر آن را در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک کدو حلوایی

چیز کیک با کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین انواع دسر با کدو حلوایی است که با استفاده از انواع بیسکویت معمولا در فر آماده می گردد. برای درست کردن این دسر پاییزی به پوره کدو حلوایی احتیاج دارید.

برای تهیه چیزکیک کدو حلوایی، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. کدو حلوایی را هم بشویید و پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. کدو حلوایی را بپزید و سپس با غذاساز یا میکسر پوره کنید. برای درست کردن چیزکیک با کدو حلوایی ابتدا باید پایه چیزکیک را درست کنید.

سپس، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید. در یک کاسه میانه به میزان یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی بیسکویت پودر شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر، نصف قاشق چای خوری دارچین، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل و 6 قاشق غذاخوری کره آب شده در دمای اتاق یا روی شعله ملایم گاز (فقط در حد نرم و آب شدن) را با هم مخلوط کنید.

در ادامه، ترکیب بیسکویت با کره و باقی مواد را در یک قالب 30 سانتی متری با ارتفاع 7 سانتی متر بریزید. با یک قاشق بزرگ بیسکویت ها را داخل قالب خوب پرس و صاف کنید. قالب کیک را به مدت 8 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. بعد از 8 دقیقه قالب را از فر خارج کنید تا در دمای اتاق خنک گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک نارنگی

چیز کیک نارنگی با عطر و بوی بی نظیر و طعم هیجان انگیزش، یکی از برترین گزینه های درست کردن چیز کیک در خانه است. حتما می دانید که چیزکیک ها انواع مختلفی دارند و می توان آنها را با پایه کیک اسفنجی یا بیسکویت به صورت یخچالی یا در فر درست کرد.

برای تهیه چیز کیک نارنگی در فر، بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و پودر کنید. می توانید از پاکت زیپ دار هم بهره ببرید و با ته لیوان روی آنها بکوبید. کره را به روش بن ماری ذوب کنید. پودر بیسکویت را با کره مخلوط کنید. کف یک قالب کمربندی یا کاپ های مافین را کمی چرب کنید و از این پودر بریزید و محکم فشار دهید.

این پودر باید منسجم و سفت باشد تا بعد از تمام شدن مراحل طرز تهیه چیزکیک یخچالی از هم نپاشد. قالب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس، در یک ظرف مناسب، پنیر، خامه فرم گرفته، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا وقتی همه مواد یکدست شوند.

آرد را از قبل الک کنید تا ناخالصی نداشته باشد. نشاسته، آرد و تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن بزنید. قالب را از فر خارج کنید و مواد به دست آمده را روی لایه بیسکوییت بریزید. فر را از 15 دقیقه قبل، روشن و روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک لیمویی

چیزکیک لیمویی یکی از لذیذترین انواع چیز کیک است که به علت ترکیب عطر مجذوب کننده لیمو با پنیر طعمی غیرقابل وصف دارد. یک چیز کیک با بافتی نرم که با برش های لیمو ترش تزیین شده و ظاهر مجذوب کننده و طعم دلچسب آن هر فردی را شیفته خود می نماید.

برای تهیه چیزکیک لیمویی با فر ابتدا باید فر را در دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را در قسمت پایین فر قرار دهید و اجازه دهید تا آماده شدن چیز کیک به خوبی گرم گردد. بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و تا کاملاً خرد شوند. شکر را به بیسکویت ها اضافه کنید و مواد را برای چند ثانیه هم بزنید. حالا کره آب شده را به مواد اضافه کنید. غذاساز را هر ثانیه یک بار روشن و خاموش کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و در یک طرف جمع شوند.

یک قالب فنری 20 سانتی متری انتخاب کنید و داخل آن را با برس و کمی روغن چرب کنید. سپس ترکیب بیسکویت و کره را رو قالب قرار دهید و با پشت قاشق مواد را کاملاً در همه بخش های قالب پخش کنید. برای 13 تا 15 دقیقه مواد را در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک گردد. بعد قالب را در فویل آلومینیوم بپیچید تا خشک نگردد.

حالا، یک چهارم شکر را به همراه پوست لیمو در غذاساز بریزید و مواد را آن قدر هم بزنید تا شکر کمی زرد و لیمویی گردد. سپس به جای مانده شکر را اضافه کنید و باز هم مواد را هم بزنید. در یک ظرف جداگانه، پنیر خامه ای را برای 5 دقیقه هم بزنید.

سپس شکر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و آغاز به هم زدن مواد با سرعت بیشتر کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید که ترکیب یکدست و کرمی ایجاد گردد. سرعت همزن را کم کنید و تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد را کمی هم بزنید و سپس وانیل، نمک و آب لیمو ترش را اضافه کنید. بعد از اینکه مواد با هم ترکیب شدند، خامه را اضافه کنید و برای 5 دقیقه مواد را با همزن با هم ترکیب کنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

انواع چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت

انواع چیز کیک یخچالی با بیسکویت به ویژه در کشور انگلیس هواداران پر و پا قرصی دارد. چیز کیک های یخچالی معمولا با ژلاتین درست شده و به صورت سرد سرو می شوند. شما به دلخواه می توانید انواع چیز کیک یخچالی با کراست بیسکویت را با میوه های گوناگون، شکلات، ماست، نسکافه و پودر کاکائو آماده کنید.

چیز کیک لوتوس (چیز کیک بیسکوف)

چیز کیک لوتوس یکی از محبوب ترین چیز کیک های جهان است که بدون فر و به روش یخچالی، به راحتی می توانید در خانه درست کنید. پایه چیز کیک لوتوس با بیسکویت لوتوس درست می گردد ولی می توانید از کیک اسفنجی هم به عنوان پایه کیک بهره ببرید، البته تهیه چیز کیک لوتوس با پایه کیک اسفنجی، چندان متداول نیست.

برای درست کردن چیز کیک لوتوس، ابتدا مواد مورد استفاده در طرز تهیه این چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا دمای مواد، به دمای محیط برسد. کره هم باید در دمای محیط نرم گردد. دیواره های قالب کمربندی را با میزانی روغن چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید. روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید، بهتر است. قالب را کنار بگذارید.

سپس، بیسکویت های لوتوس را در آسیاب کن یا میکسر بریزید و بزنید تا کاملا پودر و یکدست شوند. پودر بیسکویت را در یک کاسه بریزید و کره نرم شده با دمای محیط را به آن اضافه کنید. اگر فراموش کردید کره را از قبل بیرون بگذارید، می توانید آن را روی حرارت ذوب کنید.

کره و پودر بیسکویت را کاملا با هم مخلوط کنید. 2 قاشق غذاخوری خامه را به مخلوط بیسکویت و کره اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. در نهایت باید یک خمیر خشک داشته باشید که با فشار منسجم می گردد.

در ادامه، مایه بیسکویت، کره و خامه را کف قالب بریزید و با پشت قاشق یا ته لیوان، فشار وارد کنید تا پایه بیسکویتی چیزکیک به صورت صاف و سفت، به کف قالب بچسبد. سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت گردد. هر چه این لایه بیشتر در یخچال بماند، بهتر است. می توانید حتی از شب قبل، لایه زیرین را درست نموده و روز بعد، لایه میانی را آماده کنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک ماستی

طرز تهیه چیز کیک با ماست بسیار ساده است. حتما می دانید یکی از مزیت های تهیه چیز کیک این است که لزوما احتیاجی به استفاده از فر نیست و به صورت یخچالی هم درست می گردد. می توانید دسر چیز کیک ماستی را به عنوان دسر مجلسی برای مهمان ها هم سرو کنید.

برای تهیه دسر چیز کیک با ماست، تمام مواد یخچالی مورد استفاده برای تهیه این دسر را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. یک قالب کمربندی یا حلقه ای را کنار بگذارید و کف و دیواره های آن را روغن یا کره چرب کنید و کنار بگذارید.

سپس، ژلاتین پودری یا ورقه ای را در یک فنجان بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب (ترجیح جوش) به آن اضافه کنید. فنجان را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ژلاتین با آب حل گردد و حالت ژله ای بگیرد. حدود 5 تا 7 دقیقه برای این کار کافی است. سپس ژلاتین آماده را کنار بگذارید تا از دما بیفتد.

در ادامه، بیسکویت ها را در یک پاکت زیپ کیپ بریزید و با گوشتکوب یا وردنه آنها را خرد کنید، طوری که کاملا پودر و یکدست شوند. سپس با کره نرم شده در دمای محیط مخلوط کنید. این ترکیب را ورز دهید تا کمی حالت خمیری بگیرد.

برای مشاهده ادامه مراحل طرز تهیه چیز کیک ماستی روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک نسکافه (شکلاتی) یخچالی

چیز کیک نسکافه یا چیز کیک شکلاتی آن هم به روش یخچالی و بدون فر جزو محبوب ترین انواع چیز کیک قنادی است. شما به سادگی می توانید این چیز کیک خوشمزه را در منزل آماده نموده و در مهمانی ها، تولدها و دورهمی ها سرو کنید.

برای تهیه چیز کیک یخچالی نسکافه یا شکلاتی ابتدا پایه کراست یا لایه زیرین چیز کیک را درست کنید. برای این کار بیسکوییت ها را در غذاساز یا میکسر پودر کنید. کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و همراه با شیر به بیسکوییت ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا، مواد را در یک قالب کمربندی 20 سانتی متری بریزید و با ته لیوان سطح آن را صاف و یکدست کنید.

سپس، پودر نسکافه یا پودر کاکائو را با آب گرم حل کنید و اجازه دهید سرد گردد. در این فاصله پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد ترکیب کنید و به روش بن ماری آن را آب کنید. پودر ژلاتین باید کاملا آب گردد و حالت شفاف به خودش بگیرد تا تکه های آن زیر دندان نیاید.

پنیر را هم با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا نرم و صاف گردد. شکر، خامه، نسکافه یا پودر کاکائو حل شده با آب را هم اضافه کنید و تمام مواد را خوب با همزن مخلوط کنید. حالا ژلاتین آب شده را به این مایه اضافه کنید و باز هم بزنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک پرتقال یخچالی

چیزکیک پرتقال یکی از پرطرفدارترین دسرهای کیکی برای دورهمی و مهمانی ها است که می توانید آن را هم با کراست بیسکویت و هم با پایه کیک اسفنجی درست کنید.

برای تهیه چیز کیک پرتقال با پایه بیسکویت و بدون فر، درست مانند هر چیز کیک یخچالی دیگری ابتدا باید بیسکویت ها را در کیسه زیپ دار پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا نرم و پودری شوند. حتما به این مساله توجه کنید که اگر بیسکویت ها را به قدر کافی نرم نکنید محتمل است که چیز کیک موقع جدا شدن از قالب، خودش را نگرفته باشد. کره را هم به روش بن ماری ذوب کنید. سپس کره را به بیسکویت پودر شده اضافه و با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد.

بهتر است از قالب کمربندی برای تهیه چیز کیک بهره ببرید ولی اگر قالب در دسترس ندارید می توانید در یک ظرف دلخواه، یک کیسه فریزر قرار دهید و بیسکویت را روی آن پخش کنید. سطح روی بیسکویت را با ته لیوان یا گوشتکوب صاف و یکدست کنید و برای حدود 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

سپس، پودر ژلاتین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید روی آنها را به میزان نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید و مدام به هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا محلولی شفاف به دست آید. پرتقال را هم پوست بکنید و غشای شفاف روی آن را هم جدا کنید. پرتقال را به اصلاح فیله کنید تا فقط مغز آن بماند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک کیوی

چیز کیک کیوی را به دو روش در فر و یخچالی می توانید درست کنید. برای درست کردن چیزکیک کیوی یخچالی ابتدا 2 بسته بیسکویت پتی بور یا دایجستیو (ساقه طلایی) یا هر بیسکویت ساده دیگری را که طعمش را دوست دارید، پودر کنید. برای این کار، بیسکوییت ها را در پاکت پلاستیکی زیپ دار بریزید و به خوبی بکوبید.

پودر بیسکویت را با کره نرم شده در دمای اتاق مخلوط کنید و به هم بزنید تا کمی حالت خمیری بگیرد. سپس، این مخلوط را در قالب کمربندی بریزید و کاملا پرس کنید. می توانید چند کیوی را برش های نازک بزنید و اطراف قالب بچینید. قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

در ادامه، پودر ژله را در نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب گرم حل کنید. می توانید محلول را روی بخار آب قرار دهید تا وقتی که تمام ذرات ژله حل شوند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک یخچالی رافائلو

حتما شما هم نام شکلات ایتالیایی رافائلو را شنیده اید یا اینکه به احتمال زیاد طعم شکلات رافائلو را چشیده اید. شکلات رافائلو به خاطر رنگ سفید نارگیلی و طعم غالب بادام و نارگیلش یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین شکلات های جهانست. در این میان چیز کیک یخچالی و ساده رافائلو که بدون احتیاج به تخم مرغ و ژلاتین درست می گردد یکی از مشهورترین انواع چیز کیک های ساده جهان با پایه بیسکویت است.

برای درست کردن چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و فر و بدون تخم مرغ باید از پایه (کراست) بیسکویتی برای کیک بهره ببرید. برای این کار ابتدا 2 بسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگری که طعم آن را می پسندید را به همراه بادام، پودر نارگیل و کره آب شده در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید.

وقتی یک مخلوط یکدست به دست آمد آن را به عنوان پایه چیزکیک در قالب کمربندی دایره ای که برای چیز کیک مناسب است بریزید و حسابی فشار بدهید و پهن کنید تا روی آن صاف گردد.

سپس، قالب را در یخچال بگذارید تا پایه چیزکیک حسابی خودش را بگیرد و سفت گردد. در این فاصله کرم روی چیزکیک را درست کنید. ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید. خامه و پودر خامه را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا حجم آن دو یا سه برابر گردد و فرم بگیرد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک یخچالی آلبالو

چیز کیک آلبالو یکی از محبوب ترین دسرهای میوه ای تابستانی است. این چیز کیک خوش آب و رنگ تابستانی می تواند زینت بخش مجالس، تولدها، مهمانی ها و دورهمی های محبت آمیز شما باشد.

برای درست کردن چیز کیک آلبالو یخچالی با پتی بور یا بیسکویت ساقه طلایی ابتدا باید بیسکویت ها را خرد کنید. بیسکویت ها را با دست خرد کنید و در غذاساز یا میکسر بریزید تا پودر شوند.

سپس، کره را به روش بن ماری آب کنید که نسوزد و با بیسکویت ها خرد شده مخلوط کنید و در قالب کمربندی یا ظرف مناسبی بریزید و کف آن را با 2 لایه سلفون بپوشانید. مواد را پرس کنید و قالب را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط بیسکویت و کره خوب خودش را بگیرد.

در یک ظرف مناسب کمی آب سرد بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و هم بزنید. وقتی که مخلوط آب و ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کرد، به روش بن ماری روی بخار آب، این ترکیب را روان و نرم کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد.

در ادامه، پنیر را کمی هم بزنید تا نرم و یکدست گردد. حالا خامه و آب آلبالو را به پنیر اضافه کنید. ژله آلبالو را هم در یک کاسه جداگانه با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید. چند تکه یخ حبه ای داخل مایه ژله بیندازید و آن را کنار بگذارید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک نوتلا یخچالی

چیزکیک نوتلا به روش یخچالی، یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که هم سریع و هم راحت درست می گردد؛ فقط کافی است مراحل طرز تهیه چیز کیک نوتلا یخچالی را به ترتیب طی کنید تا در نهایت به یک طعم شگفت انگیز برسید.

هر چند همه چیزکیک ها به خاطر داشتن خامه، شکر و پنیر کالری بالایی دارند اما هواداران پر و پا قرصی هم دارند. ترکیب طعم شور پنیر و طعم شیرین خامه، به مذاق خیلی از افراد خوش می آید و البته نوتلا هم از آن شکلات هایی است که به سختی می توان از آن گذشت.

چیز کیک نوتلا یخچالی را می توانید در کاسه های یک نفره هم میزان یا در قالب کاپ کیک درست کنید. بعلاوه اگر قالب کمربندی در دسترس دارید، برای درست کردن چیز کیک نوتلا گزینه خوبی است. اگر از قالب کاپ کیک استفاده می کنید داخل آنها را یک کپسول کاغذی بگذارید و سراغ آماده کردن مواد چیز کیک نوتلا یخچالی بروید.

برای آغاز کار بیسکویت های اوریو ساده یا هر بیسکویت دیگری که دوست دارید را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنها را پودر کنید. لازم نیست کره را روی بخار آب ذوب کنید، همین که آن را در هوای محیط بگذارید که نرم گردد، کافی است.

حالا کره را روی پودر بیسکویت بریزید و با بیسکویت ها به خوبی ترکیب کنید. سپس، مخلوط بیسکوییت و کره را کف قالب ها بریزید و با ته لیوان فشار دهید تا سطح آن صاف و فشرده گردد.

در ادامه، پنیر خامه ای را با پودر قند در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم شوند و بافت کرمی پیدا نمایند. شکلات نوتلا و وانیل را به همراه خامه پرچرب اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک یخچالی انبه

چیز کیک یخچالی انبه معمولا با کراست بیسکویت درست می گردد. برای درست کردن چیز کیک یخچالی انبه به روش کلاسیک، ابتدا بیسکوییت را کاملا پودر کنید. سپس کره را به روش بن ماری آب کنید و روی بیسکویت پودر شده بریزید و خوب هم بزنید.

سپس، مطابق دستور تهیه دیگر انواع چیز کیک یخچالی، ترکیب بیسکوییت و کره را کف قالب کمربندی پهن کنید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا صاف و یکدست گردد. قالب را در یخچال بگذارید تا بیسکویت و کره سرد و سفت شوند و خوب خودشان را بگیرند.

در این فاصله 3 قاشق مرباخوری از پودر ژلاتین را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به روش بن ماری روی بخار کتری یا سماور آب کنید. پنیر خامه ای را با شکر نرم و دانه ریز یا پودر قند مخلوط کنید و سپس خامه قنادی فرم گرفته را اضافه کنید.

این ترکیب را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست گردد (در صورت تمایل از خامه صبحانه فرم گرفته بهره ببرید). پودر ژلاتین را به این ترکیب اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا ترکیب گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک یخچالی کره بادام زمینی

تا به حال با کره بادام زمینی شیرینی یا کیک درست نموده اید؟ چیزکیک با کره بادام زمینی یک چیزکیک یخچالی ساده و در عین حال، مجلسی است. اگر به انواع دسر و شیرینی با کره بادام زمینی علاقمند هستید حتما درست کردن این چیزکیک یخچالی خوشمزه که احتیاجی به فر ندارد را با پایه بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی (یا هر بیسکویت ساده دیگری که دوست دارید) را امتحان کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

برای درست کردن چیز کیک بادام زمینی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را آنقدر هم بزنید تا پف کند. کره بادام زمینی و شکر قنادی را هم اضافه کنید و باز هم بزنید. کم کم شیر را به این ترکیب اضافه کنید و مرتب هم بزنید. سپس خامه قنادی فرم گرفته را اضافه کنید و باز هم بزنید.

سپس، بیسکویت را در غذاساز بریزید و پودر کنید. کره را هم به روش بن ماری آب کنید، آن را به بیسکویت اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است برای تهیه چیزکیک از قالب کمربندی بهره ببرید. اگر قالب کمربندی ندارید از یک قالب معمولی بهره ببرید و دو لایه سلفون در قالب بگذارید. سلفون باید تمام قالب را تا بالای آن بپوشاند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک موز و ژله یخچالی

برای درست کردن چیز کیک موز و ژله یخچالی، درست مانند هر چیز کیک یخچالی دیگری ابتدا باید بیسکویت ها را خرد نموده و پس از ترکیب با کره آب شده به میزان ای هم بزنید که خمیر یکدستی ایجاد گردد. سپس، این مواد را در قالب بریزید و ترکیب کره و بیسکویت را خوب روی سطح قالب پخش کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

در ادامه، پنیر خامه ای را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست گردد. سپس شکر را به آن اضافه کنید و مواد را دوباره با همزن بزنید. بعد از ترکیب شکر و پنیر، حال نوبت اضافه کردن خامه صبحانه، آبلیمو و عصاره وانیل است. مواد را آن قدر با همزن بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و خامه یکدستی ایجاد گردد.

حالا باید پودر ژلاتین را با آب جوش ترکیب کنید تا کاملاً در آب حل گردد. سپس ژلاتین را به مواد پنیری چیزکیک اضافه کنید. مواد را دوباره با همزن بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. حالا قالب چیزکیک را از یخچال خارج کنید و لایه پنیری را به آرامی روی تمام سطح چیزکیک پخش کنید.

با استفاده از لیسک سطح چیز کیک را کاملاً صاف کنید و برای حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا قسمت پنیری چیزکیک کاملاً خودش را بگیرد و سفت گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک پسته یخچالی

چیز کیک پسته یکی از انواع کیک با پسته است. اگر سوال شما هم این است که با پسته چی درست کنم باید بگوییم چیزکیک پسته جزو انواع چیز کیک آسان و یخچالی است که می توانید با پسته درست کنید و برای پخت هم احتیاج به فر ندارد.

برای تهیه چیز کیک پسته ای، ابتدا مواد یخچالی شامل خامه، پنیر خامه ای و کره را در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شوند و کره کاملا نرم گردد. بیسکویت ساده گندم مثل بیسکویت پتی بور یا بیسکویت ساقه طلایی را باید کاملا خرد کنید. برای این کار می توانید از گوشتکوب یا میکسر و آسیاب برقی بهره ببرید. بعد از آنکه از خرد شدن کامل بیسکوییت مطمئن شدید و بافت بیسکویت مثل پودر شد، به سراغ مرحله بعدی بروید.

کره را که از قبل در دمای محیط قرار دادید و نرم شده، باید به بیسکویت های پودر شده اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید. این کار یاری می نماید که بیسکویت ها نرم شده و مناسب برای درست کردن پایه چیزکیک شوند. برای این کار می توانید از لیسک بهره ببرید تا از مخلوط شدن کره و بیسکویت به طور کامل مطمئن شوید.

پایه یا همان کراست چیز کیک را که از کره و بیسکویت خرد شده تهیه نموده اید، در یک قالب کیک با ابعاد مناسب بریزید. ترکیب بیسکویت و کره را با انتهای لیوان و یا هر وسیله دیگری فشار دهید تا کاملا در انتهای قالب فشرده گردد.

سپس، قالبی را که از پایه چیزکیک فشرده شده به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی خودش را بگیرد و ذرات بیسکویت به هم بچسبند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

انواع چیز کیک پختنی با کراست کیک

انواع چیز کیک پختنی با کراست کیک هم درست مانند دیگر انواع چیزکیک با طعم های متنوعی درست می شوند و هواداران زیادی دارند. روش طبخ این مدل چیزکیک اندکی پیچیده تر از مدل های یخچالی یا پختنی با کراست بیسکویت است و احتیاج به کار و جزییات بیشتری در دستور پخت دارد.

چیز کیک زنجبیلی

چیز کیک زنجبیلی یکی از دسرهای فوق العاده کافی شاپی و انواع چیز کیک بین المللی است که با کراست کیک در فر آماده می گردد. برای تهیه چیز کیک زنجبیلی، ابتدا فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانت یگراد تنظیم کنید. شیر و تخم مرغ ها را هم از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با وانیل و یک لیوان دسته دار شکر (نصف میزان شکر) مخلوط کنید و آنقدر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. سپس شیر و روغن را اضافه کنید و با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید.

در مرحله بعد، آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک و در چند مرحله به مواد اضافه کنید تا گلوله نگردد. مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. اگر می خواهید کیک تان نیز طعم زنجبیلی داشته باشد، 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل به مایه کیک اضافه کنید.

سپس، قالب را با روغن چرب و آردپاشی کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید. نباید کل قالب را پر از مواد کنید، چون کیک پف می نماید و جای مواد روی چیزکیک را می گیرد. پس در انتخاب قالب با ابعاد مناسب دقت کنید.

قالب را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. اگر قالب تان بزرگ است، ممکن است این زمان بیشتر باشد، قبل از خارج کردن قالب از فر، آن را با خلال دندان تست کنید که مواد کیک به آن نچسبد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک براونی

چیزکیک براونی دو رنگ یک دسر فو ق العاده خوشمزه شکلاتی متفاوت و در عین حال ساده است که طعم و ظاهر بی نظیری دارد. برعکس ظاهر خاص و پیچیده این چیز کیک، درست کردن آن بسیار ساده است. شما می توانید با استفاده از چند ماده اولیه ساده و یک همزن برقی به سادگی یک کیک براونی پنیری خوشمزه درست کنید.

برای درست کردن چیزکیک براونی قبل از هر کاری ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. سپس یک قالب 22 سانتی متری برای این چیزکیک انتخاب کنید و داخل آن را از طریق براش روغن بمالید. یک کاغذ روغنی به میزان کف قالب برش دهید و داخل آن قرار دهید.

سپس، یک کاسه بزرگ بردارید و شکلات تخته ای خرد شده و کره را با هم ترکیب کنید و برای 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا ذوب گردد. مواد را هم بزنید و اگر لازم بود چند ثانیه دیگر آن را تکرار کنید تا شکلات کاملاً ذوب گردد.

در ادامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ هایی را که از قبل در دمای محیط مانده اند را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در یک کاسه کوچک پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با هم ترکیب کنید. مخلوط پودر کاکائو و نشاسته را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه با همزن مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک سیب کاراملی

چیزکیک سیب کاراملی با ترکیبی از طعم های دلچسب در کنار هم یکی از برترین انواع چیز کیک پختنی است که درست کردن آن برخلاف نام طولانی که دارد، بسیار ساده است.

برای درست کردن چیزکیک سیب کاراملی با عطر و بوی دارچین، ابتدا باید بیسکویت ها را به یاری غذاساز کاملاً خرد کنید. می توانید برای درست کردن این چیز کیک از هر نوع بیسکویتی ساده ای که دوست دارید، بهره ببرید. معمولاً استفاده از بیسکویت های آجیلی یا بیسکویت هایی مثل ساقه طلایی یا پتی بور برای درست کردن این دسر بسیار مناسب است.

خب حالا بیسکویت ها را به خوبی له کنید و زمانی که کامل خرد و پودر شدند، کره را برای چند ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا ذوب گردد یا آن را به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید. سپس کره آب نموده را به بیسکویت ها اضافه کنید و برای 2 دقیقه غذاساز را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر غذاساز ندارید با لیسک این ترکیب را خوب مخلوط و یکدست کنید.

سپس، سطح قالب را با یاری روغن یا میزانی کره کاملاً چرب کنید. مخلوط بیسکویت ها و کره آب شده را که تقریباً به حالت خمیر درآمده، کف قالب پخش کنید و با یاری پشت قاشق به خوبی فشار دهید تا در تمام سطح قالب پخش گردد. فر را دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید برای 15 دقیقه گرم گردد. سپس بیسکویت ها را برای 5 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا منسجم شوند.

در ادامه، پنیر خامه ای که برای چند دقیقه در دمای محیط قرار گرفته را داخل کاسه همزن بریزید و آن قدر آن را هم بزنید تا حالت سبک و کرکی پیدا کند. سپس شکر، وانیل، دارچین و تخم مرغ را یکی پس از دیگری به پنیر خامه ای اضافه کنید. مواد را برای 3 تا 5 دقیقه به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مواد را روی بیسکویت های پخته شده قرار دهید و با یاری لیسک به خوبی روی آن پخش کنید.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

انواع چیز کیک ساده و خوشمزه بدون کراست کیک یا بیسکویت

چیز کیک بدون کراست از انواع چیز کیک پختنی است که شباهت زیادی به کیک دارد؛ اما بافت این نوع چیز کیک به مراتب لطیف تر و سبک تر از یک کیک معمولی است. در دستور طبخ چیز کیک های بدون کراست عموما از ژلاتین استفاده نمی گردد.

چیز کیک سن سباستین

چیز کیک سن سباستین (San Sebastian Cheesecake) یک دسر کریسمسی اسپانیایی است که در سال های اخیر بین مردم دیگر کشورها هم شناخته و بسیار محبوب شده است. علیرغم اینکه اروپایی ها عموما چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت را ترجیح می دهند اما این چیز کیک ساده و بدون ژلاتین و خوشمزه اسپانیایی اصلا بدون پایه یا کراست کیک یا بیسکویت است که در فر درست می گردد و بیشتر شبیه کیک است.

برای تهیه چیز کیک سن سباستین، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در فرایند درست کردن چیزکیک اسپانیایی سن سباستین این نکته مهم است که تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند. پس حداقل 30 دقیقه تا 1 ساعت قبل از آغاز کار، مواد یخچالی را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.

سپس، پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای را در یک کاسه بریزید و کاملا با همزن هم بزنید تا به خوبی نرم، لطیف و یکدست گردد. حدود 5 دقیقه پنیر را بزنید تا بافت پفکی بگیرد. سپس خامه را اضافه کنید. دوباره مواد را با همزن بزنید تا پنیر زده شده و خامه کاملا با هم ترکیب شوند.

در ادامه، تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط پنیر و خامه اضافه نموده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با همزن بزنید تا کاملا از لختگی خارج شده و یکدست شوند. بعد نوبت به افزودن شکر و وانیل می رسد. به مدت 3 دقیقه شکر و وانیل را با مایه پنیر و تخم مرغ و خامه بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی علیرغم نام پرطمطراقش یک کیک آسان و خوشمزه و بسیار لطیف است. در آشپزی ژاپنی چیز کیک ژاپنی در دسته بندی کیک های اسفنجی پنبه ای و بسیار لطیف واقع شده است. چیزکیک ژاپنی هم با ماست و هم با شیر تهیه می گردد که به عنوان یک دسر با ماست مشهور بسیار محبوب است. برای درست کردن چیز کیک ژاپنی در فر ابتدا باید زرد و سفیده تمام تخم مرغ ها را از هم با دقت جدا کنید.

سپس در یک ظرف پیرکس پنیر، کره و شیر را با هم مخلوط کنید و به روش بن ماری نرم کنید. در طول نرم شدن این مواد به روش بن ماری با یک همزن دستی به طور مداوم مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

در ادامه، آرد و نشاسته را الک کنید. وقتی مایه پنیری یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک گردد. بعد از خنک شدن مایه پنیری مخلوط آرد و نشاسته را اضافه کنید و مواد را فولد کنید. یادتان باشد تنها باید در حد یکدست شدن مواد با هم فولد کنید و نه بیشتر. چون بافت خمیر باید پر از هوا بماند. وقتی مایه یکدست شد، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.

برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

سوالات متداول درباره انواع چیز کیک یخچالی و پختنی در فر

به صورت کلی، چند نوع چیز کیک وجود دارد؟

چیز کیک ها به واسطه روش تهیه شدن به 2 نوع کلی پخته شده (در فر) یا بدون پخت (یخچالی) تقسیم بندی می شوند.

برترین نوع پنیر مناسب برای آماده کردن چیز کیک چیست؟

پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه از برترین انواع پنیر برای تهیه چیز کیک هستند. با این حال، ایتالیایی ها برای درست کردن چیز کیک از ترکیب پنیر ریکوتا با کمی شیر استفاده می نمایند. این در حالی است که ژاپنی ها مایه چیز کیک را با سفیده تخم مرغ تهیه می نمایند. از سوی دیگر، سوئدی ها با استفاده از پنیر کوتاژ بعضی از برترین انواع چیز کیک را می پزند.

برای تهیه چیز کیک از چه نوع قالبی استفاده کنیم؟

قالب کمربندی را می توان به عنوان برترین نوع قالب برای تهیه چیز کیک معرفی کرد. علتش هم این است که طرفین و کفی قالب کمربندی به راحتی جدا می شوند.

برای لطیف شدن بافت چیز کیک چه باید کرد؟

برای لطیف و ابریشمی شدن بافت چیز کیک، باید ابتدا پنیر خامه ای را به خوبی هم بزنید و سپس، به چیز کیک اضافه کنید. این موضوع، هم درباره انواع چیز کیک پختنی و هم در خصوص انواع چیزی کیک یخچالی صدق می نماید.

برترین روش برای برش زدن چیز کیک چیست؟

بهتر است چیز کیک را با یاری یک چاقوی داغ برش بزنید تا خرد نگردد.

معروف ترین انواع چیز کیک ها در سراسر جهان کدام ها هستند؟

چیز کیک ایتالیایی با پنیر ریکوتا و توفو، نوع آلمانی و هلندی این دسر با پنیر کاتیج و چیز کیک ژاپنی با سفیده تخم مرغ و نشاسته فراوان از جمله مشهورترین چیز کیک ها در جهان هستند.

محصولات مرتبط

بادام هندی بزرگ 65 گرم مزمز

68,570 تومان 78,000 تومان 12% تخفیف

بادام درختی میانه 30 گرمی مزمز

32,413 تومان 39,000 تومان 17% تخفیف

پودر ژله با طعم توت فرنگی 100 گرمی رشد

29,500 تومان 30,000 تومان 2% تخفیف

پودر ژله پرتقال 100گرمی فامیلا

22,900 تومان 30,000 تومان 24% تخفیف

پودر پنکیک 250 گرم ویترای

45,900 تومان 49,900 تومان 8% تخفیف

بیکینگ پودر پت صادراتی 140 گرم گلها

49,658 تومان 68,950 تومان 28% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

44,900 تومان 45,800 تومان 2% تخفیف

ویفر چوکو تریپس کاکائویی با روکش شکلات تلخ 50گرمی زرکام

28,900 تومان 33,000 تومان 12% تخفیف

شکلات مینی شمشی ساده 280 گرمی پارمیدا

70,432 تومان 149,000 تومان 53% تخفیف

شکلات میکس مغزدار ویولتا 1000 گرمی فرمند

207,834 تومان 330,000 تومان 37% تخفیف

کره بادام زمینی ساده 400گرمی شیر رضا

162,900 تومان 182,000 تومان 10% تخفیف

آرد سوخاری حاوی ادویه 200 گرمی مارتین رشد

32,972 تومان 40,000 تومان 18% تخفیف

آرد سفید گندم 900 گرمی زر

33,900 تومان 34,300 تومان 1% تخفیف

آرد سفید 500 گرمی تک

24,500 تومان 24,900 تومان 2% تخفیف

روغن مایع سرخ کردنی بدون پالم810گرمی رعناکتابی

50,900 تومان 55,000 تومان 7% تخفیف

قند 5 کیلو نایلون جلال اوغلو

291,096 تومان 360,000 تومان 19% تخفیف

شکر بسته بندی 1 کیلویی شووکام

49,100 تومان 49,500 تومان 1% تخفیف

پنیر پروسس جار 240 گرم صباح

60,900 تومان 62,000 تومان 2% تخفیف

پنیر خامه ای 100 گرمی پگاه

15,500 تومان 17,000 تومان 9% تخفیف

پگاه D3 شیر نایلونی 800 گرمی 3.2 درصد ویتامین

20,900 تومان 22,800 تومان 8% تخفیف

کره گیاهی 100 گرم مهگل

7,300 تومان 9,440 تومان 23% تخفیف

ماست دبه پرچرب 2000 گرم پاک

67,900 تومان 78,000 تومان 13% تخفیف

تخم مرغ 15 عددی کیارنگ

88,800 تومان

تخم مرغ 15 عددی زرده طلایی

88,800 تومان

منبع: افق کوروش
انتشار: 28 شهریور 1403 بروزرسانی: 28 شهریور 1403 گردآورنده: droidgamers.ir شناسه مطلب: 1843

به "انواع چیز کیک ، بیش از 30 مدل چیز کیک یخچالی و پختنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع چیز کیک ، بیش از 30 مدل چیز کیک یخچالی و پختنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید