طرز تهیه کیک دبل چاکلت به سبک کافی شاپی
به گزارش بازی های اندروید، کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که برای میان وعده گزینه مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دبل چاکلت در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک دبل چاکلت
آرد قنادی 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 و ¼ لیوان
پودر کاکائو ½ لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع ⅔ لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای تلخ 100 گرم
مواد گاناش
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات تخته ای 100 گرم
طرز تهیه کیک دبل چاکلت
مرحله اول
برای تهیه کیک دبل چاکلت مجلسی در ابتدای کار آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قالب مورد نظرمان (قطر 27 سانتی متری) را با کمی روغن چرب می کنیم و کنار می گذاریم. برای درست کردن مایه کیک تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن برقی 7 دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در همین حین شکلات تخته ای را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب گردد. پس از اینکه شکلات ذوب شد، آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان گردد.
مرحله چهارم
پس از اینکه بافت مواد کشدار و حجیم شد، شیر را به همراه روغن و شکلات ذوب شده اضافه می کنیم و 2 دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزد.
مرحله ششم
برای درست کردن گاناش روی کیک، خامه را درون یک کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب گردد، سپس شکلات را به کاسه افزوده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات هم ذوب گردد.
مرحله هفتم
در این مرحله گاناش را کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ گردد. پس از گذشت 50 دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است.
مرحله هشتم
کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت گاناش را به سلیقه خود روی کیک می ریزیم و پس از برش زدن سرو می کنیم.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو