طعم لذیذ جاکارتا، غذاهای محلی این منطقه
به گزارش بازی های اندروید، خوشمزه های جاکارتایی
مرکز اندونزی بودن کار آسانی نیست! این به آن معناست که باید برترین های کشوری با 250 میلیون نفر را در مقابل چشم های جهانیان قرار داد. جاکارتا از نظر غذایی بسیار متنوع است بطوریکه هیچ وقت از نظر غذایی در این کشور در مضیقه نخواهید بود! در میان لیست بلند بالایی از غذاهای خوشمزه، ما تعدادی از آنها را برای شما انتخاب نموده ایم. با خبرنگاران همراه باشید:
ناسی اودوک (Nasi Uduk)
ناسی اودوک یکی از اصلی ترین غذاهای محلی جاکارتا است که منوی غذایی اندونزی بدون آن کامل نخواهد بود. این غذا، از برنج تشکیل می گردد که لای برگ موز پیچیده شده است. در این غذا، برنج را طور متفاوت تری از ایرانی ها و با شیر نارگیل می پزند که به آن بافتی مغذی و خامه مانند می دهد و بعد آن را با علف لیمو و چند گیاه دیگربا ادویه جات مختلف طعم دار می نمایند. قبل از صرف ناسی اودوک، معمولا موسیر سرخ شده سرو می نمایند و با آن غذاهای متفاوتی مثل مرغ سرخ شده و تمپه سوخاری که مخلوطی بسیار خوشمزه از سویا و قارچ است، خورده می گردد. اگر با خواندن این مطلب هوس کردید که یک ناسی اودوک اصل جاکارتایی بخورید، می توانید به رستوران Nasi Uduk & Ayam Goreng Zainal Fanani در خیابان Tanah Abang سر بزنید فقط مراقب باشید انگشت تان را گاز نگیرید!
سیت پادانگ (Sate Padang)
سیت پادانگ در واقع بیشتر یک نوع اسنک است تا غذای کامل و اگر چه غذایی نسبتا قدیمی و سنتی است اما همچنان امروزه هم یکی از غذاهای مورد علاقه در بین نسل قدیم و نو جاکارتا است. بر خلاف غذای بالا، ماده اصلی تشکیل دهدنه این غذا، گوشت گاو و در شیوه های دیگر طبخ آن، گشوت مرغ است. شاید دوست دارید بدانسد سیت پادانگ چطور درست می گردد. برای تهیه سیت پادانگ، گوشت را خرد نموده و به سیخ های چوبی باریکی می کشند و کبابی می نمایند و بعد آن را با انواع گیاهان خوراکی و ادویه های مختلف مثل گالنگال و زردچوبه، در آب می پزند. یکی از برترین سیت پادانگ های جاکارتا در رستوران Sate Padang Ajo Ramon در خیابان Kota Jakarta Selatan طبخ می گردد. در صورت سفر حتما امتحان کنید.
باکسو (ٰBakso)
این غذا از پرطرفدارترین غذاهای اندونزی است که معروفیت جهانی هم دارد. باکسو در واقع کوفته های کوچک گوشت گاو است که در آب گوشت در کنار نودل و سبزیجات مختلف سرو می گردد. این غذا می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم میان وعده خورده گردد. امروزه برخی از آشپزان به جای گوشت گاو، از گوشت مرغ یا ماهی هم برای تهیه کوفته ها استفاده می نمایند. برترین باکسوی جاکارتا را در رستوران Bakso Akiaw 99 Medan می توانید نوش جان کنید.
سالاد گادو گادو (Gado-gado)
سالاد مخصوص اندونزیایی را احتمالا امتحان نموده اید، یا حداقل نام آن را شنیده اید. ماده اصلی این غذا را بادام زمینی تشکیل می دهد و سبزیجات بخارپز یا آب پز، تمپه، توفو (خمیر سویا که سفید و پنیرمانند است)، تخم مرغ آب پز و تکه هایی از لانگ تونگ (کیک برنج) دیگر مواد لازم برای تهیه این سالاد خوشمزه را تشکیل می دهند. تمام مواد تشکیل دهنده این سالاد با سس بادام زمینی ترکیب می گردد و طعم نابی دارد. برترین رستوران برای خوردن این سالاد، رستوران Gado-gado Bon-Bin است که در خیابان Jalan Cikini IV جاکارتا واقع شده است.
منبع: goasean.com
منبع: الی گشت